Hurdacı Gelsin

Paylaş
 

Hurdacılık; kullanılan malzemelerin bir süre sonra kullanılmayacak hale geldikten sonra toplanıp geri dönüşüm ile kazandırılması anlamına gelen süreç olarak bilinir. Hurdacılık sayesinde her yıl yüzlerce ton ham maddenin geri dönüşüm olarak kazandırıldığı bilinir.

Hurdacı Gelsin Hurdacılık Hakkında Genel Bilgi

Hurdacılık sektörlerinden biri olan Hurdacı Gelsin Hurdacılık, 2000 yılında kurulmuş ve o zamandan beri tüm faaliyetlerini özenli bir şekilde yürütmüştür. İlk zamanlarda küçücük bir alanda hizmete başlayan Hurdacı Gelsin, zaman içerisinde gelişme gösterip İstanbul’un genel bir kısmına yayılım göstermiştir. Hurdacı Gelsin Hurdacılık, her yıl binlerce hurdayı geri dönüşüme kazandırır. Bu geri dönüşüm sayesinde gelecek nesillere daha sağlıklı ve temiz bir dünya bırakmayı hedefler.

Hurdacı Gelsin Hurdacılık, 22 yıldan beri her geçen yıl kendi bünyesine bir şeyler katmış ve kendini işine adamış bir firmadır. Personelleri oldukça dürüst ve müşterilere sundukları hizmetten keyif alan kadrodan oluşmaktadır. Çevre dostu, güvenli ve çevreye saygılı olan işleri sunmasının yanı sıra müşteriler ile uzun süreli ilişkiler kurmaya özen gösterir. Müşterilerin düşüncelerini her zaman en ön sıraya koymuş ve isteklerine göre hareket etmiştir. Hurdacı Gelsin Hurdacılık; en yakın hurdacı firması olarak kaliteli işler ortaya çıkarmayı amaç edinmiş, her yıl bu amacı için var gücüyle çalışmaktadır.

Hurdacı Gelsin Hurdacılık Hizmeti Neleri Kapsar?

Hurda, oldukça geniş bir alan olup hemen hemen her üründen geriye kalan malzemeler olarak tanımlanabilir. İnsanlar günlük hayatlarında geri dönüşüme katkı sağlamak için hurdacılık faaliyetlerinden yararlanmak isterler. Bu noktada hurdacılık faaliyetleri devreye girer. Hurdacılık faaliyetleri insanlar için bulundukları şehre ne kadar yakın olursa o kadar kolay olmaktadır. Hurdacı Gelsin Hurdacılık da bu konuda müşterilere kolaylık sunar. İstanbul’da bulunan vatandaşlara en yakın hurdacılık hizmetlerini veren sektörlerden biridir. İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere iki yakasında da hizmet verir. Hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmekte ve müşterilere hızlı çözümler sunmaktadır. Hurdacı Gelsin Hurdacılık sunduğu hizmetler arasında demir hurdası, nikel hurdası, alüminyum hurda, kablo hurdası, çinko hurdası, bakır hurdası gibi pek çok hurda çeşidinin alımını yapmaktadır. Bu hizmetleri hızlı bir biçimde ihtiyacı olan kişiye ulaştırmaktadır.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak