Dr.Joseph Ürünleri Klinik Testleri Onaylandı!

Paylaş
 

Dr.Joseph cilt bakım ve iz tedavisi ürünleri Amerika Birleşik Devletleri Gıda İlaç Dairesi’ (FDA) onayından geçerek klinik testlerini kanıtladı. Geçtiğimiz yıl Avrupa Birliği’nin organik kozmetik yönetmeliğinin tüm maddelerini yerine getiren Dr.Joseph markası, bu yıl ise Amerikan FDA onayı almayı başararak ilaç endüstrisinde kendini kanıtladı.

Klinik onayların ardından ise Türk girişimciliğinin yurt dışı pazarında tanınan markalarından Doğal Eczane İlaç’ Dr.Joseph ürünlerinin Türkiye’de tek yetkili satıcısı oldu.

T.C. Ticaret Bakanlığı Güven Damgalı E-Ticaret sitesi dogaleczane.com.tr de Dr.Joseph ürünler de satın alınabiliyor.

Amerikan FDA ve Avrupa Birliği standartları sertifikalı ürünleri güvenli E-ticaret altpası ile aracı şirketler olmadan tüketicinin beğenisine sunuyor.

Türkiyede İlk kez müşteri hangi ürünü alırsa alsın, ürün bedeli ne olursa olsun kargo ücretini müşterinin ödemediği otomatik bir sistem kullanılıyor.

Tüm ürün siparişlerinin ortama 8 dakika içinde hazırlanarak E-Faturası sistem tarafından kesiliyor, Kesilen E-fatura aynı zamanda Garanti Belgesi olarak da resmi gerçeliliğe sahip.

Aynı gün Kargo imkanı sunan Doğal Eczane; Müşterilerine kargo şirketi seçme özgürlüğü’de tanıyor. Alıcının bulunduğu yere göre kargo şirketi değişiklik gösterebildiğinden, farklı kargo imkanları sunulması ilaç şirketinin amacının satış sonrasında da tüketicisinin yanında olduğunun kanıtı niteliğinde.

Dr.Joseph ürünlerini çeşitli platformlarda da tüketiciye sunan dogaleczane.com.tr ; Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Epttavm gibi sitelerdeki kendi mağazasında kampanyalar düzenliyor.

Dr.Joseph Cilt bakım ürünleri arasında: Dövme Silme Kremi, Dövme Silme Serumu, Ameliyat izi silme, Jilet izi silme, gibi daha önce patentini aldığı iz tedavisi ürünlerinin yanı sıra; Geçtiğimiz yıl klinik testleri yapılan: Kaş Kontürü Silme, Güneş Lekesi Serumu, Sivilce izleri serumu, gibi ürünlerin de patentini alması dikkat çekiyor.

Cilt peeling ürünleri, Kimyasal peeling serumlarının tüm Türkiye’deki hastane ve güzellik merkezlerine dağıtımını yapan doğal eczane; Dr.Joseph ürünlerinin yelpazesinin genişlemesi ile dağıtım ağını güçlendirip ülkedeki yasal prosedürü tamamlayarak yıla hızlı bir giriş yapmıştı.

Bilinçli tüketiciler oluşturmak için markalarını şeffaf olarak kamuoyuna açan şirket tüm şirket belgelerini, izin ve ruhsatları ile ürün formüllerini resmi siteleri dogaleczane.com.tr de yayınlıyor.

Umuyoruz böyle başarılı haberleri ve tüketiciyi önemseyen şirketleri daha çok duyarız

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak