KAMAGRA JEL AĞIZDAN ALINIR MI?

Paylaş
 

Kamagra jel ağızdan alınır mı ya da içecek kullanmadan doğrudan yutsam etki gösterir mi? Gibi sorular Kamagra kullanımı yapacak olan bazı kesimler tarafından merak konusu olmaktadır. Öncelikle şunun bilinmesi gerekiyor ki, cinsel gıda takviyeleri kesinlikle kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılması gereken yan etki gösterebilecek olan ilaçlardır. Bu bakımdan Kamagra jel ya da diğer herhangi bir cinsel ilacı kesinlikle kafanıza göre kullanmamalı ve talimatlarda ne diyorsa onları uygulamanız gerekmektedir. Bu kapsamda Kamagra jel kullanımı oldukça kolay olan bir cinsel gıda takviyesidir. Kamagra kullanımı cinsel ilişkiden ortalama 15 – 20 dakika önce yapılmalıdır. Kullanım doğrultusunda bir adet Kamagra paket jelin bir bardak suyla içilmesi yeterlidir.

Yani kullanım ağız yoluyla ve su yardımıyla gerçekleştirilmelidir. Su olmadan Kamagra jel kullanımı yapmak ya da tüketimde alkol veya sıcak içecekler kullanmak Kamagra jelin etkisini azaltabileceğinden dolayı uzmanlar tarafından kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Bu işlemlerin akabinde Kamagra jel etkisini kısa sürede gösterir ve bu etki kişinin bünyesiyle vücut özelliklerine bağlı olarak ortalama 4 – 6 saat aralığında devam eder. Kamagra jel kullanımı günde bir kereden fazla yapılmamalıdır. Eğer doz aşımı yapılacak olursa baş ağrısı, baş dönmesi, yüzde kızarıklık, iştahsızlık ya da çarpıntı gibi birtakım yan etkiler meydana gelebileceğinden dolayı bu durumdan kesinlikle kaçınılmalıdır.

Kamagra Jel Nedir, Kimler Kullanabilir?

Kamagra jel içeriğinde yoğun miktarda Sildenafil ile birtakım doğal bitki özleri barındıran cinsel performans artırıcı ilaçtır. Kamagra jel hem erkek hem de kadınların kullanımına uygun olan bir cinsel gıda takviyesidir ve 18 yaşını geçmiş olan bütün sağlıklı bireyler tarafından kullanılabilir. Kamagra paket jeller halinde satışa sunulmaktadır ve kişilerin cinsel hayatlarında yaşadıkları birtakım rahatsızlıkların tedavi edilmesi doğrultusunda kullanılır.

Bu rahatsızlıklara örnek vermek gerekirse; erkeklerin en karşılaştıkları cinsel işlev bozuklukları ereksiyon sorunu, iktidarsızlık ve erken boşalmayken, kadınlarsa cinsel isteksizlik ve orgazm olamama gibi problemlerle sık sık karşılaşmaktadır. Bu rahatsızlıklar psikolojik ya da fizyolojik birçok etkene bağlı olarak meydana gelebilir ve kişinin cinsel hayatını ciddi anlamda zedeler. Kamagra jel kullanımının tehlikeli olabileceği birtakım durumlar bulunmaktadır. Kalp rahatsızlığı, damar tıkanıklığı, şeker ya da hipertansiyon gibi kronik rahatsızlığı bulunan kişiler risk grubuna girmektedir ve bu kişilerin Kamagra jel kullanımından önce doktorlarına danışarak önerilen dozda kullanım yapmaları tavsiye edilmektedir.

Kamagra Jel Etkileri Nelerdir?

Erkeklerde Kamagra jel vücuttaki kan akışını hızlandırarak penise kan taşıyan damarların esnemesini ve genişlemesini sağlar. Akabinde genişleyen bu atardamarlar üzerinden penise bol miktarda kan pompalanır ve penisteki kan dolaşımı hızlandırılır. Aynı zamanda Kamagra jel vücuttaki sertleşmeyi engelleyici enzimlerin tamamını devre dışı bırakır ve bu etkilerin sonucunda cinsel uyarılma esnasında peniste çok güçlü bir ereksiyon elde edilir. Penise kazandırılan bu sertlik sayesinde erkek hem gece boyunca defalarca kez uzun soluklu birliktelikler yaşayabilir hem de her ilişkisinde performansını maksimumda tutar. Kamagra jel fiyat olarak orjinal ürünler 50 ila 79 tl atası değişiklik gösterebilir.

Kadınlarda Kamagra jel etkileri yukarıda da kaleme aldığımız üzere cinsel isteksizlik ve orgazm olamama sorunlarının tedavisi doğrultusunda gerçekleşmektedir. Kamagra jel kullanımından sonra kadın vücudunda çok yüksek bir libido artışına neden olarak kişide güçlü bir cinsel arzu uyanmasını sağlar. Aynı zamanda ilişki sırasında kadın vücudundaki hassasiyeti arttırarak zevki 5 katına kadar çıkarır ve böylece kadın birey keyifli ve kolay bir orgazma ulaşır. Bunların yanı sıra doğurganlığı da arttırdığı gözlemlenen Kamagra jel çocuk sahibi olmak isteyen çiftler tarafından oldukça yaygın olarak tercih edilmektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak