TESİSAT

Paylaş
 

 

Belli bir işin sağlanması için gerekli araçların yerleştirilmesi ve bu araçların uygun yerlere döşenmesi veya döşenen bu araçların tümüne tesisat denilmektedir. Birçok tesisat tipinin olduğunu başlıca belirtmek isterim.

Su tesisatı, yangın tesisatı, elektirik tesisatı ve daha nice tesisat hizmetinin yer alığı ülkemizde bir çok tesisatçı hizmet vermektedir. İstanbul başta olmak üzere kalabalık olan metropoller’de sıkca tesisat problemleri yaşanmaktadır. Rositell Evlerimizde iş yerlerimizde bir çok tesisat alt yapısı bizlere hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında en çok kullanılan su tesisatı ve elektrik tesisatıdır. Bir çok insanın bir olarak değerlendirdiği ve bir problem ile karşılaşıldığında aynı tesisatçıyı ilgili konuma çağırma yanılgısına düştüğü bu iki tesisat işi ayrı uzmanlar tarafından ele alınmaktadır.

SU TESİSATÇISI

Rositell su arıtma istanbul sektöründe en çok ilgi gören hizmet olan su tesisatı hizmeti İstanbul’un bütün illerinde oldukca yoğun bir şekilde arıza talebi görmektedir. Gerek eski yapısı gerek ise bilinçsiz kullanım göz önünde bulundurulduğunda bu talepler gün geçtikce artması gözlemlenmektedir. Su tesisatçıları pis su tesisatı ve temiz su tesisatçı başta olmak üzere depolar, bahçe suyu tesisatı gibi bir çok su tesisatı hizmetiyle su tesisatçıları ilgilenmektedir. Uzmanlığı su tesisatçılığı yönünde olan su tesisatçıları sayesinde bir çok tesisat arızasından kolaylıkla sıyrılabilirsiniz.

Su tesisatınızın arıza oluşturmaması için yılda en az 2 defa temizlenmesi ve bakımının yapılması gerektiğini biliyor muydunuz ?

Su tesisatçıları tarafından yapılan su tesisatınızdaki bakımlar sayesinde virüs bakteri ve dizanteri gibi hastalıkların su tesisatınızda oluşması önlenmektedir. Temiz su tesisatına sahip olmak sizleri bir çok hastalıktan kurtaracaktır. Pis su tesisatlarınızda ise iyi bir bakım çalışması sonrası tıkanıklığa sebebiyet verecek bir çok cismin temizlendiğini cihazlarımızdan sizlere göstermek mümkün olacaktır. Kırmadan yapılan bu işlemler oldukca düşük maliyete sahip ve zahmetsiz olmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle hayatımızın kolaylaşması doğru orantılı olmuştur. Sizlerin bireysel olarak sahip olamayacağı pahalılıkta olan su tesisatçı cihazlarını sizlere hizmet vermek amacıyla satın alıp uzman tesisatçıların ellerine emanet etmekteyiz. Rositell su arıtma servisi bu sayede kırmadan su kaçağı tespiti, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, kısaca tıkanıklık açma ve bütün tesisatçı hizmetleri kırmadan yapılabilmekte olup bütün hizmetler vizyon tesisatçı tarafından 2 yıl garantili olarak yapılmaktadır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak