Otobüs Bileti Farkvar.com Online Bilet Satışı

Paylaş
 

Herhangi bir yere otobüs ya da uçakla seyahat etmek istiyor ve uygun fiyatlarla bilet arıyorsanız, otobüs bileti için Farkvar.com otobüs bileti sayfasını, uçak bileti için ise Farkvar.com uçak bileti sayfasını kullanarak size en uygun bileti, güvenilir bir ortamda kolaylıkla alabilirsiniz.

Teknolojinin verdiği rahatlığı ekranlarınıza taşıyarak kolay bir şekilde bilet temin etmenizi sağlayan Farkvar.com, 2019 yılında kurulmuştur. Web sitemizde kullandığımız dünyanın en gelişmiş SSL güvenlik sertifikası ve 7/24 kesintisiz çağrı merkezimizle sizlerin duyduğu güvenle hızla büyümeye devam ediyoruz.

Farkvar.com

Müşteri memnuniyetini üst düzey firma ilkelerinden biri olarak belirleyerek, her zaman en iyisini daha ekonomik koşullarda sunmaya çalışıyoruz.

Sizler için kolay kullanılabilir bir online bilet satış noktası oluşturarak, basit internet bilgisine sahip olan kişilerin daha konforundan ödün vermeden online ucuz uçak bileti ve otobüs bileti alması için hizmet vermekteyiz.

Farkvar.com Otobüs Bileti

Farkvar.com otobüs bileti satışlarını, 250’nin üzerinde birbirinden popüler otobüs firması ile anlaşarak yapmaktadır. Firma sayısının yüksek olması sayesinde, Farkvar.com otobüs bileti sayfasında daha ekonomik koşullarda ancak daha nitelikli otobüslerle seyahat etmek için mutlaka bir firma vardır.

Online ortamda otobüs bileti almak ve seyahat etmek istediğiniz koltuğu seçme rahatlığına ermek için, Farkvar.com otobüs bileti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Farkvar.com Uçak Bileti

SSL güvenlik protokolü ile şifrelenerek güvenliğinizin üst düzeyde tutulduğu Farkvar.com uçak bileti sayfası, seyahat etmek istediğiniz yöne sefer düzenleyen 100’den fazla firma arasında seçim yapmanızı sağlıyor. Havayolu firma sayısının fazla olması sebebiyle, daha uygun bütçelerle biletinizi hemen alabilirsiniz. Üstelik firmaların Farkvar.com uçak bileti için daha indirimli fiyatlarla hizmet vermeleri, seyahatinizin başından itibaren tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Farkvar.com Müşteri Hizmetleri

Kesintisiz hizmet, özellikle zamanın önemli olduğu sektörlerde çok daha önemlidir. Hiç şüphesiz ki zamanın en önemli olduğu sektörlerden biri olan ulaşım sektöründe, kesintisiz hizmetin önemi daha büyüktür. Bu nedenle Farkvar.com müşteri hizmetleri sizlere 7/24 hizmet vererek, her türlü sorununuz için yanınızda yer alıyor ve cevaplanmasını istediğiniz soruları cevaplıyor.

Bilet satışı öncesi ve sonrası tüm soru ve sorunlarınız için arayabileceğiniz, kesintisiz hizmet veren Farkvar.com müşteri hizmetleri telefon numarası: 0850 346 51 51

Farkvar.com İletişim

Farkvar.com iletişim kanallarını kullanarak, sorunlarınızı kısa sürede çözüme ulaştırabilirsiniz. 7/24 hizmet veren çağrı merkezi dışında, herhangi bir belge göndermeniz ve almanız gereken hallerde e-posta ve faks yoluyla da iletişime geçebilirsiniz.

Yazılı iletişime geçmek için, web sitemiz üzerindeki iletişim formunu da kullanmanız mümkündür.

Kullanabileceğiniz alternatif Farkvar.com iletişim kanalları, aşağıda yer almaktadır.

E-posta adresi: bilgi@farkvar.com

Web sitesi iletişim formu: https://farkvar.com/otobus-bileti

Faks Numarası: 0388 502 44 10

Çağrı Merkezi Numarası: 0850 346 51 51

Farkvar.com Bilet İptali

Seyahat acentelerinin bilet alındıktan sonra herhangi bir iptal veya değişiklik yetkisinin bulunmaması nedeniyle, Farkvar.com bilet iptali konusunda işlem yapamamaktadır. Bilet iptal ve değişiklikleri, ancak otobüs/havayolu firmasıyla iletişime geçildikten sonra yapılmaktadır. Bu yüzden Farkvar.com bilet iptali ya da değişikliği için arayan müşterilerini, ilgili otobüs/ havayolu firmasına yönlendirmektedir.

Otobüs Bileti Farkvar.com

İnternetten otobüs bileti Farkvar.com güvencesiyle, basit ara yüzü sayesinde kolaylıkla alınabilmektedir. Otobüs bileti sayfasındaki “Bana Bilet Bul” menüsünde gideceğiniz yeri, nereden gideceğinizi ve hangi tarihte gideceğinizi seçerek “Bana Bilet Bul” butonuna tıklayarak, otobüs firmalarını görüntüleyebilirsiniz.

Otobüs bileti Farkvar.com sayfasında, sonraki adım ise koltuk düzeni ve kişisel ve satın alma bilgilerinin yer aldığı kısımdır. Burada boş koltuklardan herhangi birini seçip bilgilerinizi girerek, biletinizi hemen alabilirsiniz.

Farkvar.com Sosyal Medya

Farkvar.com sosyal medya hesaplarını takip edenler, her zaman kazanıyor. Sınırlı sayıda kampanya ve duyurulardan haberdar olmak için, aşağıda bulunan Farkvar.com sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

https://amactatil.com

https://twitter.com/farkvartr

https://instagram.com/farkvarTR

https://www.facebook.com/farkvarTR/

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir