Renkli Yazici Fotokopi Makinesi Kiralama fiyatları

Paylaş
 

Pek çok kişinin ihtiyaçları arasında bulunan fotokopi makinaları özellikle ofislerin vazgeçilmez aletlerinin başında yer almaktadır. Sadece ofislerde değil okullarda, resmi dairelerde, evlerde ve pek çok noktada fotokopi makinasına ihtiyaç duyulmaktadır. Fotokopi makinası ihtiyacınızı karşılamak için fotokopi makinası satın almak istediğinizde Boğaziçi doküman çözümleri firması olarak sizlere aradığınız en uygun fotokopi makinasını sağlamaktayız.

Hangi özellikte ve hangi markada fotokopi makinası istediğinizi firmamıza bildirdikten sonra sizlere uygun olan makinalar karşınıza sunulmaktadır. Fotokopi makinaları piyasanın sizlere sunduğu fiyatlardan daha uygun olup bütçenizi sarsmadan sizlerin ihtiyacını karşılamaktayız. Yüksek kalitede hizmeti uygun fiyatlara sizlere sunan firmamız müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmalar yaparak her geçen gün istekleriniz doğrultusunda kendimizi yenilemekteyiz. Firmamız değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek ihtiyaç doğrultusunda sizlerin istediği fotokopi makinalarının satışını gerçekleştirmektedir.

Boğaziçi doküman çözümleri firmamız sadece makine satışında değil fotokopi makinası kiralamak istediğinizde de sizlere yardımcı olmaktır. Fotokopi makinası uzun vadede sizlere lazım olmadığı takdirde fotokopi makinası kiralamak daha mantıklı ve tasarruf ettiren bir hareket olacaktır. Firmamıza istediğiniz özelliklerdeki fotokopi makinasını söyledikten sonra sizlerle imzalayacağımız kira sözleşmesi ile birlikte fotokopi makinasına istediğiniz sürecek olarak kiralayabilirsiniz.
Hem kiralanan hem de satın alınan bütün fotokopi makinalarının teknik desteğini firmamız olarak sizlere sağlamaktayız. Kurulumu firmamız tarafından yapılan makinaların herhangi bir arıza durumunda teknik ekibimiz sizlere yardımcı olmaktadır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir