Yeni Hayat Işığımız: Sternum Dövmeler

Paylaş
 

Dövmeleri vücudumuzun neredeyse her kısmına konumladırabiliyoruz. Son yıllarda ise gittikçe popülerliğini artıran ve muhteşem görüntüyü tamamlayan meme arası ve meme altı dövmeleri dikkatimizi çekiyor.

Meme arası dövme modelleri, diğer adıyla sternum dövmeler, şık ve cazibeli görüntüsü ile hem kadınların hem de erkeklerin beğenisini kazanıyor.

Hangi Modeller Tercih Ediliyor?

Meme arası ve meme altı dövme modelleri çeşitlilikleri ile de dikkat çekiyor. Minimalist dövme modelleri, renkli dövmeler gibi türler dışında; Çiçekler, hayvanlar, dreamcatcher (rüya kapanı) ya da soyut imgeler ve mitolojik ögeler gibi sınırsız bir motif yelpazesi içeriyor.

Ataşehir Tattoo Art repertuarında yer alan sayısız modelin yanında en çok tercih edilen dövme modellerini sıralayacak olursak; dreamcatcher ve lotus çiçeği modellerinin, ayrıca kadim inançların motiflerinin de sıklıkla tercih edildiğini görüyoruz.

Mücevher gibi işlenen bu dövme modelleri, meme dekoltesi veren giysileri hali hazırda olduğundan daha çekici hale getiriyor. Özellikle şık braletler ile harika duruyor. Yaz aylarında deniz ve havuz keyfini sürerken bikini üstü ile oluşturacağı kraliçevari görüntü ile ne kadar muhteşem durduğunu söylemiyoruz bile…

Yaptırırken Çok Acıyor Mu?

Meme arası ve meme altı dövme modeli tercih eden kişilere sorduğumuzda, bu çok merak edilen soruya, birbirinden oldukça farklı yanıtlar aldık. Sanıyoruz ki bu durum ancak acı eşiğinin kişiler arasında değişebilir özelliği ile açıklanabilir.

Ama insan yaşam boyu taşıyacağı bu muhteşem mücevhere karşılık, biraz acısa da sorun değil, diyor açıkçası.

Kaynak;

http://www.atasehirtattooart.com/

https://www.instagram.com/atasehirtattoo/

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak