Yeni Nesil Reklam Hizmetlerimiz Pleksiglases.com da

Paylaş
 

Firmamız İstanbul’da reklam ve tanıtım hizmetleri ile tanınmış olan kaliteli bir firmadır. Sektöre geliştirdiği yenilikler ile damga vurmuş, prestiji ile ün yapmıştır. Firmamızın hizmet ve faaliyetlerini Pleksiglases.com adresinden inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Firmamız tabela, afiş ve reklam hizmetlerini daha da geliştirerek pleksi alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır. Firmamız ultraviyole ışınlarından yararlanarak her ebatta afiş hazırlamakta ve bu afişleri çok farklı alanlara yerleştirmektedir. Yol kenarlarına, deniz kenarlarına, güvenlik konsollarına ve hatta kravat kutularına dahi ürün veya hizmet tanıtım görseli tasarlamaktadır.

Her Yere Reklam Tasarlıyoruz

Firmamız tabela hizmetini eski sistemden çıkartarak daha büyük alanlara yaymaktadır. Yalnızca bir iş yerinin bulunduğu ortama değil, çok daha büyük kitlelere hitap eden reklam hizmeti yaratıyoruz. 3 boyutlu tanıtımlarımız, pleksiglas ve sınırsız her alana tanıtım yapabiliyoruz. Ahşap alanlara, plakalıklara, boru ve silindirliklere kadar her alana tanıtım resmi tasarlıyoruz.

Tüm Türkiye’ye Reklam Ve Tanıtım Hizmeti

2005 yılından bu güne kadar İstanbul ilinde reklam ve tanıtım hizmetlerimizle kalitenin simgesi olduk. Sektör içindeki firmalar, hizmetlerimizin ayrıcalığına gıpta ile baktılar. Firmamız tanıtım, reklam ve tabela konusunda bir çok firmaya idol olmuş bir firmadır. Reklamcılık hakkında yaptığımız çalışmaları geliştirerek, pleksi istanbul üretimi ile bir adım daha fazlalaştırdık ve müşterilerimizin beğenisini kazandık. Tüm işletmelere, mağazalara ve fabrikalara en kaliteli ve ses getiren reklam hizmetlerini sunuyoruz. Başarılı bir tanıtım ve reklam için firmamızın faaliyetlerini en ince ayrıntısına kadar araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Firmamız Türkiye’deki tüm şehirlere hizmet vermekte ve başarılı çalışmalarında müşterilerinin desteğini kazanmaktadır.

Lazer Kesim

Firmamız tüm ürünlerinde kaliteyi tercih etmektedir. Kaliteli personellerimiz ve teknolojik araçlarımız ile tüm reklam ve tabela ürünlerinizi zamanında teslim etmekteyiz. 25 mm kalınlığına kadar lazer kesim yaparak, üretim hizmetlerimizi tamamlamaktayız. Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tüm ayrıntıları ile tanıtmak ve tüm kesimlere adınızı duyurmak için firmamızın hizmetlerini internet sitemizden araştırmalısınız. Reklamın amacını bilen firmamız, görenleri etkileyecek, görsel açıdan ses getiren ürünler tasarlamakta ve tanıtım hizmetlerine yeni bir bakış açısı getirmekte olan bir firmadır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak