2.El Kırma Eleme Tesisi ve Besleyicileri

Paylaş
 

Yapı alanının vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesi kırma ve eleme tesisi diyebiliriz. Kırma ve eleme tesislerini tercih ederken sıfır tercih edebilirsiniz. Fakat bazı işlerde sıfır eleme tesisi kullanmak maliyet açısından yüksek olabilmektedir. Bu tarz durumlarda ise 2.el kırma eleme tesisi tercih edebilirsiniz.

İkinci el olarak tercih edeceğiniz bu eleme tesislerine ödeyeceğiniz fiyatlar sıfıra göre uygun olmaktadır. Bu sebeple birçok taşocağı bu tesisleri ikinci el olarak tercih edebilmektedir. Tıpkı normal eleme tesisinde olduğu gibi ikinci eleme tesislerinde de istediğiniz donanımlar bulunmaktadır.

İkinci el olarak tercih edeceğiniz bu tesislerin bakımları, onarımları ve gereken düzenlemeleri yapılmış olarak istediğiniz yere kurulmaktadır. Bu sebep ile ikinci el eleme tesisi tercih ederken herhangi bir endişe duymanıza gerek olmamaktadır.

Kırma Tesisi Elekleri

Genel kapsamda, kırma eleme tesisi elekleri yine bünyesinde istediğiniz elek türlerini bulundurmaktadır. Eleklerin daha pratik kullanımını sağlayan titreşimli elekler bu alanda en çok tercih edilen elektrikler arasındadır.

Kullanım alanına göre yatay elekler, eğimli elekler, ızgaralı elekler tercih edilebilmektedir. Elekler sayesinde taş kum, mucur, çakıl gibi ürünler birbirinden ayırt edilebilmektedir. Bazen elekler birden fazla kata sahip olduğu için işlemlerin daha kolay gerçekleştirilmesi mümkün olmaktadır.

Kırma tesisi elekleri birbirlerinden farklı özellikleri ile bu alana kolaylık katıyor. 2. el kırma eleme tesisi tercihinizde de yine bu eleklerden destek almanız mümkündür. Yüksek kalitede üretilen eleklerin birden fazla kez kullanılabilmesi mümkün olduğu için pek çok alanda tercih ediliyorlar.

2. El Kırma Eleme Tesisi Besleyici

Geniş kapsamda, kırma eleme besleyiciler konusunda da müşterileri tarafından tercih ediliyor. Besleyiciler sayesinde işlerin daha verimli ve kolay yapılması sağlandığı için ikinci el kırma tesislerinde de besleyici önemi büyük olmaktadır.

Burada da yine istediğiniz özelliklere sahip besleyiciler ile işlerin daha kolay ve hızlı ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Kırma ve eleme tesislerinde besleyiciler sayesinde makinaların kullanımları daha kolay olmakta ve iş verimi daha çok artmaktadır.

Besleyicilerin birçok çeşidi bulunduğunu söyleyebiliriz. Yapacağınız işe göre bu besleyici türlerinden istediklerinizi tercih edebilirsiniz. Bir kırma eleme tesisi içinde birden fazla besleyiciden destek alınması mümkündür. İkinci el kırma eleme tesisi ile ilgili bütün ayrıntılara ugurmak.com.tr internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir