Araç Aksesuarları

Paylaş
 

2006 senesinde sektöre giriş yapan kırmızı aksesuar, ticari olarak tanımlanan araçlara ait olan farklı özelliklere sahip değişik malzemeleri online bir şekilde satmakta. Fiyat ve performans açısından beklentileri karşılayan ürünler, güvenli olmasıyla dikkat çekmekte.

Reflektif Çeşitleri

Ticari araçlarda yer alan reflektif, özellikle gece karanlığında kasanın fark edilebilmesi için kullanılıyor. Siteden bu çerçevede alışveriş yapma şansınız var. Üç farklı renk opsiyonu öne çıkmakta. Bunlar beyaz, kırmızı ve sarı renkli olarak tasarlanmış. TüvTürk uyumlu olması en dikkat çekici yani. En az 3 metrelik bir uzunluğa sahip. Bunun yanı sıra daha uzun olan opsiyonlar da söz konusu. İhtiyacınız olan ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.

Tır Aksesuarları

Tır aksesuar çerçevesinde beklentileri fazlasıyla karşılayan firmanın sayfasında depo ve kilit kategorisinde de birçok değişik ürün yer almakta. Bunlardan birisi dorse kapı kilidi. Çok farklı versiyonları söz konusu ve tam bir güvenlik sağlıyor. Transfer pompası siparişinizi buradan verebilirsiniz. Depo boğazı, depo kapağı, radyatör kapağı ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Farklı modellerin değişik ürünleri sunuluyor.

Kamyon Paspasları

Kamyon paspas olarak bilinen ürünlerin en kalitelileri sitede yer almakta. Özellikle iç paspas konusunda iyi bir aksesuar seçmek isteyen kişilere değişik opsiyonlar sunulmakta. Siyah renkli, dayanıklı, uzun ömürlü olan paspaslar, aynı zamanda kolay kolay kirlenmiyor. Bakımı ve temizliği ise çok kolay. Kamyon aksesuar kategorisinden hemen bir seçim gerçekleştirebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir