Araç Satın Alma

Paylaş
 

İyi ve konforlu bir araba almadan önce piyasayı araştırmak ve fikir sahibi olmak çok önemli. Bunun için artık araç pazarlarını gezmenize gerek yok. Çünkü Cetaş, harika bir hizmet vererek birçok modelin fiyatını, teknik özelliklerini tek bir sayfa üzerinde toplamış.

İstediğiniz Modele Dair Bilgi Alın

Tercihini Isuzu kamyonet olarak bilinen araçtan yana yapmak isteyen kişiler, hemen buna dair bir seçim yapabilirler. Tüm modellerin alt kısmında detaylı incele olarak tasarlanmış olan bir buton söz konusu. Buradan, arabanın genel özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra teknik bilgiler, donanım ve diğer özellikler de belirtilmiştir. Kamyonetin farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları da bulunuyor.

Araç Karşılaştırması Yapın

Araç karşılaştırması, yeni bir araba satın almak isteyen kişiler için çok büyük bir önem arz ediyor. Bu noktada İstanbul Renault bayi sayfası üzerinden hemen işlemleri başlatabilirsiniz. Karşılaştırma yazan yere tıkladıktan sonra ilk olarak model seçmeniz lazım. Bunun ardından sayfa otomatik bir biçimde direksiyon, kapasite, aerodinamik, lastik ebat ve tekerler gibi hususlarda durumu özetliyor.

Test Sürüşü İçin Randevu Alın

Satın almak istediğiniz ve beğendiğiniz aracı sürmeniz mümkün. Böylelikle performansının nasıl olduğunu çok daha iyi bir şekilde görebilirsiniz. Site size bu imkanı sunuyor. Yani test sürüşü fırsatından faydalanabilirsiniz. İsim, soyadı, cep telefonu, araç, tercih edilen tarih ve saat bölümlerinin doldurduktan sonra işlemi onaylayabilirsiniz. Ford Trucks ve diğer tüm araçlar için bu hizmet alınabilir.

 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak