Başarmak İçin Doğru Seçim

Paylaş
 

İstanbul’un Ümraniye, Kadıköy, Bağcılar ve Pendik gibi merkezi bölgelerinde ve Ankara, İzmir gibi Türkiye’nin merkezi şehirlerinde hizmet veren istanbuluzmankariyer, önemli sınavlara hazırlık için kurs programları düzenlemektedir. Kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir.

 

Sizlerde üniversitenin ilgili bölümlerinde okudunuz ve KPSS kursu arıyorsanız doğru adrestesiniz. Türkiye’nin önde gelen mesleklerinden olan müfettişlik, denetmenlik, uzmanlık ve kaymakamlık gibi mesleklere kaliteli eğitim ile ulaşabilirsiniz. Bu konuda istanbuluzmankariyer olarak kendimize sonuna kadar güveniyoruz. Alanında uzman olan eğitmenlerimiz ile sizlere en iyi şekilde kurs fırsatı sunuyoruz.

 

Hizmet sektörünün vazgeçilmezlerinden olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik için özel olarak SMMM kursu düzenliyoruz. Deneyimli ekibimiz ile sizlere kaliteli bir SMMM kursu sağlıyoruz. Biz size ve kendimize güveniyoruz. Siz de güvenin!

 

           SPK kursu hizmetleri de veren istanbuluzmankariyer, SPK düzey 1 ve düzey 2 olarak ayrı ayrı kurs fırsatı sağlamaktadır. Tüm kurslarımızı deneyimi kadromuz ile en iyi şekilde veriyoruz. Her ders için ayrı ders notları ve soru bankaları sunuyoruz.

 

Dersi derste anlamadınız mı? Üzülmeyin! Birebir ders tekrarı seçeneğimizden yararlanarak konuyu öğrenmenize yardımcı oluyoruz. Etütler ve soru kampları ile konuları en iyi şekilde pekiştirmenizi sağlıyoruz. Sizlerde hedefinize bir an önce ulaşmak istiyorsanız istanbuluzmankariyer’e bekliyoruz.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak