Bu yıl Hangi Halı Modelleri Tercih Ediliyor?

Paylaş
 

Seccadeli cami halısı her zaman tercih edilen ve ön plana çıkan bir modeldir. Seccadeli model cami halısı ve mescitler ile uyumlu ve herkesin bütçesine de uygundur. Cami halıları modellerinden en çok talep görenlerden bir tanesi de saflı modeldir. Saflı cami halısı sade bir görünüme sahip ve üzerinde esasları belirleyen çizgiler bulunan bir halı modelidir.  Cami halı modelleri kullanıcıya farklı model renk kalite ve Desenler ile sunulmuştur. Cami halıları arasından herkes bütçesine uygun olan halıyı seçebilir. Cami halısı seçerken dekorasyona ve cami içerisindeki diğer mobilyalar ile uyumuna dikkat edilmelidir. Camiye gelen cemaatin gözünü yormayan ve uyumlu bir dekorasyon çok daha iyi olacaktır.

Duvardan Duvara Halı Modelleri 

Duvardan duvara halı  kullanıldığı alanlarda tüm zemini kaplar. Bu halı modeli tek parça ya da birkaç parça halinde kullanılacak olan alana monte edilir. Yurt halısı  olarak oldukça ideal olan duvardan duvara halının temizliği kolaydır. Duvardan duvara halı modeli kurs halısı olarak da oldukça reğbet görüyor.  Göbekli cami halısı duvardan duvara halı modelleri arasında yerini alır. Göbekli cami halısı modeli camilere katmış olduğu zarifliği ile ön plana çıkar. Cami halı modellerinden biri de naturel cami halısı modelidir. Naturel cami halısı modeli her dekorasyon ile uyumlu sade ve kibar görünümlü bir halıdır.

Yün Cami Halısı Modeli 

Yün cami halısı  halı modelleri arasında son derece kaliteli ve dayanıklı olan bir halıdır. Bu halı uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım imkanı verir. Yün cami halısı anti bakteriyel ve alev almama özelliğine sahiptir. Akrilik cami halısı  ise daha ekonomik fiyatlar ile kullanıcıya sunulan bir halı modelidir. Akrilik cami halısı leke tutmaz ve temizliği kolay olan bir modeldir. Bu halı modelinde zengin renk ve desen seçeneği mevcuttur. Anti bakteriyel olan bu arada kullanılmış olduğu alanlara farklılık katar. Cami halısı fiyatları  halının kullanılacak olduğu alanın büyüklüğüne göre değişir. Ayrıca halının kalitesi de halı fiyatını belirleyen unsurlar arasındadır.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak