Bursa Papatya Kuru Temizleme

Paylaş
 

Temizleme hususunda tutkuluyuz.

Biz çamaşırhane ve kuru temizleme işinde profesyoneliz, yani her zaman en son teknolojiler, temizleme yöntemleri ve lekeler veya hassas kumaşlarla ilgili çözümler konusunda güncel kalıyoruz. Ayrıca, yerel ve ulusal düzenlemelere ve çevre güvenliği kurallarına uyarak en yüksek ticari dürüstlük standartlarını koruyoruz!

Bursa’da faaliyet gösteren firmamızda 2 grup halinde hizmet vermekteyiz.

Kuru Temizleme

Bursa kuru temizleme sektöründe en uygun fiyat ile kaliteli hizmet sunmak için buradayız. Temizlik mükemmelliği garantisi sunuyoruz.

Çamaşır Yıkama

Bursa çamaşır yıkama ihtiyaçlarınızda taleplerinizi kısa sürede cevaplıyor, en son teknoloji makinelerimiz ile hizmet veriyoruz.

Temizliği Benimseyen Uzman Ekibimize Güvenin!

Her Müşteri Özeldir

Memnuniyeti ön planda tutarak, büyük bir titizlik ve özveri ile yıkama, ütüleme ve temizleme hizmetlerini sizin için bir araya getiriyoruz.

Sizin Yerinize Planlıyoruz

Günlük, haftalık, veya aylık olarak ihtiyacınızı, bize bir kez bildirin, sistemimiz alımlarınızı planlamak için işi yapacaktır.

Hızlı Geri Dönüşler

İşimizi önemsiyoruz ve önceliklerinizi biliyoruz. Talebinizi anında değerlendiriyor vakit kaybetmeden çalışmalara başlıyoruz.

Uygun Fiyatlandırma

Düzenli olarak teslim alma siparişi veren ticari müşteriler, normal fiyatlarımızdan indirimlerle ödüllendirilecektir.

Memnuniyet Garantili Kuru Temizleme ve Çamaşır Yıkama

Çözüm! Sadece Bir Tık Uzağınızda

En sevdiğiniz gömleğinizi lekeleme konusunda asla endişelenmeyin. Yaşam tarzınıza uygun bir programda çamaşır yıkama, kuru temizleme ve ütüleme hizmetleri sunuyoruz.

Ücretsiz Servis

Bize Ulaşın

papatyakurutemizleme.com.tr

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir