CEZZAR STEAKHOUSE

Paylaş
 

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar değerli dostlar. İş yoğunluğum sebebiyle ara verdiğim yazılarıma oldukça keyifli bir restoranla dönüş yapıyorum. Et severler için tam bir cennet. Cezzar Steakhouse’da damak tadınız resmen tavan yapıyor diyebilirim. Mekân sahipleri, uzun yıllardır tarım ve hayvancılık alanında edindikleri tecrübelerini bu güzel mekânla taçlandırmışlar.

Cezzar Steakhouse‘un Ankara’ da iki adet şubesi var. Biri Balgat diğeri Yıldız’da. Ben Yıldız şubesine gittim ve sizler için o şubeyi değerlendireceğim…

Otopark sıkıntısı pek yok, mekân ana cadde üzerinde olsa da yakın çevresinde mutlaka bir yer bulabiliyorsunuz.

Steak House Konseptine uygun, güzel bir dekorasyon yapılmış. Masalar birbirinden mesafeli. Garsonlar güleryüzlü ve ilgili. Servis süresi bir Steakhouse’ a göre gayet normal.  Misafirlerim ve ben açılışı sucukla yapmayı tercih ettik. Sonrasında Kaşarlı Köfte, Şaşlık, Lokum ve son olarak da Tomahawk Steak ile ziyafeti nihayetlendirdik. Yanında çok özel bir de içecek vardı. Kendi özel tarifleri ile hazırladıkları  ‘’Erik Suyu’’. Tadına doyamadık. Aklınızda olsun kesinlikle başka bir şey içmeyin derim. Son derece iddialı, keyifli bir içecek.  Ayrıca soğanla yaptıkları çok değişik bir lezzet var. Soğanın çiçek görünümüne ve o farklı lezzete nasıl büründüğüne inanamayacaksınızJ

Bu arada yukarıda saymış olduklarım bizlerin bir akşamda tadabildikleri, menü de daha neler var neler. İlik suyu çorbasından Carpaccıo’ ya, Kuzu küşleme’ den Dallas Steak’e, Antrikot ve Bonfile’den çeşit çeşit hamburgerlere birçok farklı lezzetler mevcut. Her biri uzun denemeler ve tecrübeler sonucunda menüye eklenmiş ve hepside birbirinden lezzetli.

Bu müthiş et ziyafetinin ardından tatlı tercihimiz dondurmalı katmer oldu. Gayet ince ve leziz hamuruyla, müthiş et lezzetlerinin ardından damağımızda kalan son tadın katmer olması bizi oldukça mutlu etti. Gecenin sonunda oldukça memnun bir şekilde mekândan ayrıldık. Kendilerine Ankara’mıza böyle güzel bir mekân kazandırdıkları için çok teşekkür ediyor, bu keyfi yaşamayı tüm dostlara tavsiye ediyorum.

Sağlık ve Mutluluk dileklerimle…

Kutlu TAMAY

  • Site Yorum

Bir yorum bırak