Tarzı ve stili ile çok konuşulan Damla Gezen, sesi ile de gündeme damga vurmak için ilk şarkısını paylaşmıştı ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de ikinci şarkısı olan “Kayboldum” ile adından söz ettiriyor.

Damla Gezen’in “Kayboldum” adlı şarkısı Spotify ve Youtube gibi müzik mecralarında yayınlandı. Tarzı ve stili ile dikkatleri üzerine çeken, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Damla Gezen, sesi ve yorumu ile de kendini artık kanıtladı. “Kayboldum” adını verdiği şarkısı ile müzik platformlarında tekrar yerini alan Damla Gezen, sadece güzelliği ve tarzı ile değil, sesi ile de kendisini kanıtlamaya devam ediyor.
İşte Benim Stilim programı ile tanınan, Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Güven Bana adlı programla adından söz ettiren ve geçtiğimiz yıllarda Ne giysem yakışır adlı programa da katılan Damla Gezen, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar adlı programı ve yaptığı açıklamalar ile daha yakından tanınan biri olmuştu.

Sıradaki Haberi Oku  İzmit Alzheimer Yaşam Evi’nde ‘Süper Meyve’ aronya bereketi

Damla Gezen “Kayboldum” adlı şarkısı ile gündemde

Sadece güzelliği ve tarzı ile gündemde kalmak istemeyen, aynı zamanda sesi ile de müzik piyasasında kalıcı olmak isteyen Damla Gezen, “Kayboldum” adlı şarkısı ile gündeme tekrar bomba gibi düştü. Damla Gezen’in kendine has tarzı ile söylediği “Kayboldum” adlı şarkı kısa sürede çok dinlenen parçalar arasında yerini aldı.

Damla Gezen kimdir?

Kayboldum adlı şarkısı ile müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapan Damla Gezen 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Işık Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olup eğitimine yine orada yüksek lisans ile devam eden Damla Gezen, kamuoyunun çok yakından tanıdığı isimlerden biri haline geldi. 18 yaşında Ne giysem yakışır adlı yarışmaya katılan, daha sonra İşte Benim Stilim yarışmasında ve Güven Bana adlı yarışma programında yer alan Damla Gezen, Konuşanlar programına da katılmış ve adından söz ettirmişti. 1.68 cm boyunda ve 52 kiloda olan Damla Gezen, “Kayboldum” adını verdiği yeni şarkısı ile müzik piyasalarında tekrar yerini aldı

https://www.instagram.com/damlagezenn/