deneme

Sosyal medya platformunda oldukça popüler olan Tiktok kullanıcıların para kazanmasına olanak sağlamaktadır. Takipçi sayısı çok yüksek olan kullanıcılar instagram reels beğeni satın al paketleriyle canlı yayın ve içerik birleştirme fonu aracılığı ile kazanç elde edebilir. Tiktok Stitch yani video birleştirme özelliği paylaşımlarınızın daha çok dikkat çekmesine ve izlenme oranınızın artmasına katkı sağlayacaktır. Tiktok Stitch özelliğini kullanmak için yapılması gereken:

  • Uygulamaya giriş yapıp Stitch’ lemek istediğiniz videoyu seçin
  • Gönder butonuna basın
  • Sonra Stitch butonuna basın
  • Videodan 5 saniyelik bir kısmı seçin
  • Stitch özelliği ile seçtiğiniz kısma eklemek istediğiniz videoyu yapıştırın
  • Paylaşma işleminizi tamamlayın

Videolarınızı birleştirirken reklam yapma avantajından da yararlanabilirsiniz. Yüksek takipçiye sahip hesaplar özellikle şarkı tanıtımları sayesinde yüksek tutarda kazanç sağlayabilir. SosyalGram ile istediğiniz Tiktok kullanıcısına ücretsiz olarak instagram beğeni satın alpanelinden takipçi gönderimi sağlayabilirsiniz.

TikTok’ta İkili Video Nasıl Çekilir?

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra düet yapmak istediğiniz Tiktok videosunun yanında yer alan paylaş butonuna basınız. Yan panelinde yer alan çekim seçenekleri arasından birini seçiniz. Düet uygulaması iki videonun birlikte yayınlanmasını sağlayan bir uygulamadır. Tiktok yeni güncellemelerini videolarında kullanan fenomen hesapların etkileşimi yüksek olmaktadır. insta takipçi sayınızı hızla yükseltmek için Popigram internet adresinde yer alan Tiktok panelini inceleyebilir sizin için uygun olan paketleri satın alabilirsiniz.

TikTok’ta Stitch Nerede?

Stitch özelliğini kullanmak için ilk olarak paylaşım yapacağınız videoyu seçmeli ardından Gönder butonuna basarak sonrasında çıkacak olan Stitch butonuna basmanız. Videonuzdan 5 saniyelik kısmı keserek eklemek istediğiniz videoyu yapıştırmalı ve paylaşmalısınız. İki videoyu birleştirmeye yarayan Stitch beğen videolarınızın izlenme sayısını artıracaktır.

TikTok Videoya Hediye Alma Özelliği Nasıl Açılır?

Canlı yayın açtığınızda takipçilerinizden hediye alarak kazanç sağlamak için bu özelliği açmanız gerekir. Profilinizde yer alan Menü seçeneğinden İçerik Üreticisi paneline giriş yapın. Video Hediyeleri butonuna basarak ayarlarınızı “Hediyeler” kısmından aktif hale getirin. Canlı yayın açmak için en az 1000 takipçi sayısına ulaşmış olmanız gerekir. buy telegram post views sayınızı gerçek kullanıcılar ile artırmak için Buy.Fans Tiktok panelinde yer alan takipçi paketlerini satın alabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir