Doğal Adıyaman Tütünü

Paylaş
 

Tütün ve tütün mamulleri elbette insan sağlığına zararlı ve hiç kullanılmaması gereken ürünlerdir ancak gerçekler gösteriyor ki genç yaşta sigaraya başlama oranında artış ve buna bağlı sağlık sorunlarının artışı gibi nedenler hiç bir zaman tiryakileri tütün ve tütün mamullerinden vazgeçiremedi. Hal böyle iken biz Adıyaman tütünü üreticileri olarak tiryakilere maddi olarak daha uygun ve sağlığa minimum zarar veren tütünler üretmek için işe koyulmuş bulunmaktayız.

Adıyaman ilimizde işin ehli olan yıllardır bu mesleği yapan tütün çiftçilerini bir araya getirerek hem tarım üretimine katkı sağlamak hem de yerli ürün tükettimini arttırmak için harekete geçmiş bulunuyoruz.

Adıyamana özgü Adıyaman tütünü ve Çelikhan tütünü; ilimizin yüksek kesimlerinde dağlık bölgelerin serin köylerinde üretilip makina değmeden insan eliyle doğal ve katkısız bir üretim gerçekleştirilmektedir, bu tütünler piyasaya çiftçi eliyle sunulduğu için en uygun fiyat garantisi vermektedir bizler Adıyaman Tütün Üreticileri olarak tüketicimize en uygun ve en doğal tütünü sunmanın sevincini yaşıyoruz. Sizleri çiftçinin gücne güç katıp ülke ekonomisini canlandırmaya davet ediyoruz. Çiftçiden alın ülemiz kazansın. Detaylı bilgi için tıklayınız

  • Site Yorum

Bir yorum bırak