Elektrikli ve Tütün Hazneli Sigara Sarma Makineleri

Paylaş
 

Tütün sarma makinesi olarak bilinen bu ürünlerin diğer iki çeşidi de elektrikli ve tütün hazneli olanlardır.

Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

Bu makine ile sarımı gerçekleştirmek için yapmanız gerekenler sırası ile makaronu takmak, tütünü çekmek ve düğmeye basmaktır. Elinizin alışmasının ardından saatte ortalama 4 ila 6 karton sarım yapılabilmektedir.  Tüm tütünler ile sarım yapabilen bu makine sessiz özelliktedir ve boyutu sebebi ile yer kaplamaz. Satış fiyatı 2.000 liradır.

Elektrikli slim sigara sarma makinesi ile hem slim hem de normal makaron ile sarım yapabilmektedir. Slim için üretilmiş olan bu makinede normal sarım için makaronun tutulması gerekmektedir. Diğer tüm özellikleri aynıdır. Satış fiyatı ise 2.250 liradır.

Tütün Hazneli Sigara Sarma Makinesi

Tütün hazneli sigara sarma makinesi iki çeşittir. Birincisi kalın sigara sarımı yapmaktadır. Yani kullanılan makaron kalındır ve içerisinde daha fazla tütün bulunur. Satış fiyatı 2.250 liradır İkincisi ise ince sarım yapmaktır. Satış fiyatı ise 2.550 liradır. Her iki üründe de yapılması gereken tek şey makaronun yerleştirilip, geri çekilmesidir. Ürünler komple çelikten yapılmakla birlikte elektik motoru yazılımı ve tütün haznesi firma tarafından birinci sınıf malzeme ile üretilmiştir. Ürünler sessiz özelliğe sahiptir ve saatte ortalama 4 ila 6 karton sarım yapılabilmektedir.

Ürünlerin tamamı satın alan tüm müşterilere, kapıda ödeme ve ücretsiz kargo ile ulaştırılacaktır. Türkiye’de binlerce tütün dükkanına ürün gönderimi yapan bu firma sipariş oluşumundan, ürünün sizlere ulaşmasına kadar tüm süreçlerde hassasiyet ile hareket etmekte ve tüm müşterilerini aynı kalitede ürünler ile buluşturmaktadır. Eğer sizlerinde bu ürünlerden herhangi birine ihtiyacınız varsa şüphe dahi duymaksızın, bu firmadan satın alabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak