Emeklilere Kredi Veren Bankalar Listesi 2020

Paylaş
 

Emeklilik tüm çalışanların bir an önce olmak istedikleri, rahat ve huzurlu ve para derdi olmadan yaşayabileceklerini düşündükleri bir dönemdir. Ancak günümüzdeki ekonomik koşullar rahat ve huzurlu emeklilik şartlarını maalesef yaşatmamaktadır. Konut kredisi veren bankalar listesi 2020 isimli yazımızdan konut kredisi hakkında detayları öğrenebilirsiniz. Emeklilerin yaşadığı sıkıntılar, az maaşlar yaşam şartlarını oldukça zorlaştırmaktadır. İşte bu dönemin en iyi şartlarda yaşanması gerekirken borçla günlerini geçirmeye çalışan emeklilere nefes aldırabilecek kredi seçeneklerine ulaşmak da oldukça meşakkatli bir süreçtir. Borç kapatma kredisi hakkında detaylı bilgiye blogumuzdan ulaşabilirsiniz.

Emekliye Kredi Veren Bankalar

Emekliler için birçok kredi veren banka var. Öncelikle belirtmek gerekirse devlet bankaları Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası emekliler için özel faiz oranları ve dönemsel kampanyalar sunuyorlar. 1.10 Kredi faiz oranları ile devlet bankaları emekli kredisi verirken diğer bankalarda farklı farklı faiz oranları görülüyor. Ancak tercih edilen bankaların birçoğu devlet bankalarından farklı avantajlarla karşımıza çıkıyor. Bu avantajlarda kredi miktarı ya da kullanım yaş oranları olarak göze çarpıyor. Bazen emekliler de bu yüksek faiz oranlarını kabul etmek durumunda kalabiliyor. Maaşını aldığı banka kredi kullanması için onay vermediğinde ya da yaş kriterlerini sağlamadığında başka bir banka kredi sine başvurmak zorunda kalabiliyor. İşte en uygun kredi şartlarını bulabilmek adına Uzmanlar Kredi emeklilerin de yanında. Kredi danışmanlığı ile yol alan emekliler için çözüm üretmek bizim işimizdir.  Memur kredisi almak artık çok kolay.

Emekli Kredisi Veren Bankalar Listesi 2020

Bahsi geçen Emekli Kredisi Veren Bankalar Listesi 2020 belli başlı bankalarca gerçekleştirilmektedir. Bu bankalara örnek vermek gerekirse;

  • QNB Finansbank
  • Türkiye İş Bankası
  • Akbank
  • Türk Ekonomi Bankası (TEB)
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank
  • Garanti Bankası

 

PTT Bank Vasıtasıyla Emeklilere Kredi Veren Bankalar Hangileri?

PTT Bank ortak çalıştığı özel bankalar vasıtasıyla emeklilere özel kredi imkanları sunmakta. Bu bankalar, İNG Bank, Burgan Bank, Aktifbank, Denizbank PTT ve TEB ile birlikte çalışan PTT her bankada farklı şart ve meblağlarda emeklilere kredi kullandırıyor. En uygun kredi seçenekleri Uzmanlar Kredi’de. Kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank kredi faiz oranı 2,79, Aktifbank, kredi faiz oranı 2.69, TEB kredi faiz oranı 2.40,İng Bank 2,39, Burgan Bank kredi faiz oranı 2,35 olarak belirlenmiş. Emeklilerin kullanabileceği kredi miktarları da belli.  Aktifbank’ta 60.000 TL, Burgan Bank 55.000 TL, İng Bank’ta 45.000 TL, TEB’de 40.000 TL ve en düşük kredi miktarı 36.000 TL ile Denizbank sıralanıyor. Bir kriter daha var ki o da yaş sınırı her banka farklı yaşlara kadar kredi veriyor. Aktifbank’ta yaş sınırı 83 iken, Burgan Bank’ta 81, İNG Bank’ta 75 yaş, TEB 70, Denizbank’ta ise 80 yaş sınırı bulunuyor. www.uzmanlarkredi.com

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak