En Çok Tercih Edilen Pırlanta Tektaş Yüzük Modelleri

Paylaş
 

Özellikle evlilik teklifleriyle özdeşleşen en anlamlı hediyelerden biri pırlanta tektaş yüzüklerdir. Tektaşların kesimi, şekli, büyüklüğü ve buna benzer karakteristik özellikler her ürün için farklılık gösterir. Her genç kadının rüyalarını süsleyen tektaşlar, mutluluğun en güzel sembolüdür. Kadınlar arasında, son zamanlarda çok sık tercih edilen tektaş yüzükler arasında, baget, tria ve buna benzer tasarımlar bulunmaktadır. Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi olan tektaşlar bazen sarı altın bazen de platin veya beyaz altın  olarak parmaklarda yerini alabilmektedir.

Tektaş Yüzük 

Tektaş yüzük modelleri, her kadının isteğine ve zevkine hitap eden özelliklerde tasarlanabilmektedir. Evlilik yolunda giden adımda, sevgilinizin ya da nişanlınızın parmağında özel bir anı olarak kalacaktır. Tektaş yüzükler, farklı taş kesimleri, karatları, boyutları ve işçiliklerine göre değişkenlik gösterir. Her bir ürün kendine has farklılıklara sahiptir. Tektaş yüzüklerde istediğiniz sembol, tarih ya da isim gibi detayların da yazılabilmesi mümkündür. Böylece sevdiğinizle aranızda olan aşk ve sevgi ölümsüz hale gelir. Zarifliğin şekil bulmuş hali olan tektaş yüzükler, sevdiklerinizle özel anılar biriktirmenize yardımcı olur. Pırlantanın ışıltısı ve zarifliği sayesinde, sevdiğiniz kadının yüzündeki gülümsemeyle mutlu olursunuz.

Pırlanta Tektaş Yüzük

Pırlanta tektaş yüzük modelleri, evliliklerin başrolü ve anlamlı armağanlarından bir tanesidir. Şık, zarif ve hoş bir görünüme sahip olan pırlantalar, kadınlar için vazgeçilmez aksesuarlardır. Göz alıcı parlaklıklarıyla dikkatleri üzerinize çekebilmeniz için harika seçeneklerden biridir. . Bazen kıymetli bir hediye bazen de anılarınızın en anlamlı sembolü olacaktır. İçine yazılacak isim ve tarihler ise evlilik tekliflerinin özel mesajları olmaktadır.

Tektaş Yüzük Fiyatları

Tektaşlar, belli başlı unsurlara bağlı olarak fiyat aralıklarına ayrılır. Her kadının hayali olan tektaşlar, karat, işçilik, taşın değeri ve benzeri durumlara bağlı olarak fiyatları değişmektedir. Tektaş yüzük fiyatları, aynı zamanda kullanılan özel işçilikler ve kesim özelliklerine bağlı olarak da farklı aralıklara ayrılmaktadır. Uygun ödeme koşulları ve bütçe dostu yüzük fiyatları üzerinden tektaş satın alabilmeniz için fiyat aralıklarını karşılaştırmanızda fayda vardır. Çünkü her yüzüğün karakteristik bazı özellikleri olduğundan dolayı, fiyatlar da her ürün için farklıdır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir