En Karlı İşler Hangileridir ve İş Fikirleri

Paylaş
 

Az sermaye ile yapılabilecek işler arasından en iyileri sizler için hazırladık. Yeni bir iş yapmaya karar verdiyseniz, veya en az sermayeli yeni bir iş fikri arıyorsanız, nereden ve nasıl başlamalıyım diye düşünüyorsanız size fikir olacak öneriler.
emlakçılık yaparak para kazanma

En karlı işler hangileridir ve yeni iş fikirleri

En iyi kazandıran işler arasında gayrimenkul danışmanlığı olan emlak sektörü son yıllarda sayısı artan ve iyi kazançlar bırakan bir sektördür. Ortalama 10.000 ile 20.000 TL gibi bir sermaye ile bu işi kurabilirsiniz. Bununla beraber gayrimenkul danışmanlığı için franchise veren firmalar da bulunmaktadır. Geçen yılın en çok kazandıran iş fikirleri arasında birinci sırada gelmektedir.

En karlı işler arasında kinoa yetiştiriciliği

En karlı işler ve yeni iş fikirleri arasında olan, son zamanlarda oldukça rağbet gösterilen işlerden birisi de kinoa yetiştiriciliğidir. Daha çok köyde yapılacak en karlı ve kazançlı işler arasında yer almaktadır. Doğal ve sağlıklı beslenme konusuna çok önem verildiği bu zamanlarda yapılabilecek karlı işlerdendir.
İş fikirleri girişimcilik olarak daha lok tarıma yönelik girişim fırsatlarından biridir kinoa yetiştiriciliği. Çok iyi bir protein kaynağı olan kinoa işi de en çok kazandıran, en karlı işler arasında gelmektedir.

En karlı işler için mobil lokanta işi

En karlı iş olarak yapılabilecek işler arasında mobil lokanta işi gelmektedir. Bu yılın en karlı işleri arasına girmeyi başaran bu iş, küçük bir iş gibi görünse de oldukça iyi kazançlar bırakmaktadır. Yabancı bir firma olan Emergent research 2020 yılı araştırmalarında bu sektörün kazancının 2021 yılı için milyon dolarlara ulaşacağını tahmin etmiştir.
Başarısızlık oranı düşük olan bu sektörde kazançlar neredeyse %100 oranındadır. Sabit bir dükkandan ziyade seyyar olması daha az maliyet getirmektedir.
En karlı iş fikirleri arasından seçim yaparak, bir iş kurmak isteyenlerin kesinlikle denemesi gereken bir iştir. Siz de en karlı işler nelerdir, hangi işi yapsam diye düşünüyorsanız bu işi tercih edebilirsiniz.

Kaynak: paramatix.com

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir