En Ucuz Office lisans

Paylaş
 

İş hayatında, öğrencilikte ve birçok çalışma alanında yerini almış olan Office programı, kullanıcıların Word ve Excel üzerinden işlem yapabilmesini sağlayan geniş bir yazılıma sahiptir. MS Office programının orijinal sürümünü bulabileceğiniz en ucuz Office lisans, doküman hazırlama, slayt ve çizelgeler için ihtiyacınız olandan çok daha fazlasını bir arada bulmanıza imkan vermektedir.

Office Word Programı 

Office paket programlarında yer alan geniş dil seçeneği ve her sürümde bulunan kelime işlemci yazılım özelliğiyle, kolay bir kuruluma ve hızlı bir kullanıma sahip olmanızı sağlayacaktır. Günlük Word işlemlerinizi yapabileceğiniz orijinal sürümüyle, Word 2010, 2013, 2016 ve 2019 sürümlerini anında bilgisayarınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. En ucuz Office lisans sayesinde, gelişmiş MS Office  programlarıyla çalışma hızınızı ikiye katlayarak, işinizi yarına bırakmazsınız.

Office Excell Programı 

Word, Excell, Access ve PowerPoint gibi çizim, slayt ve yazı işlemlerinin ilk yazılımlarını ortaya koymuş olan MS Office, iş ve öğrencilik hayatında ihtiyaç duyulan bütün işlemleri aynı programda yapabilmenize yer vererek, profesyonel bir kullanım avantajı sağlamıştır. Excell sayesinde verilerinizi tablo halinde sunabilir, geniş dil seçeneğiyle kullanıma başlayabilirsiniz.

Orijinal Office Programı İndir 

Orijinal Office programı indirerek, anında kurulumunu yapabileceğiniz lisanslı yazılım bilgisayarında anında açılarak kısa sürede işlem yapmanı sağlayacak şekilde kuruluma sahiptir. OneNote özelliğinden, Word ve Excell yazılımlarına kadar ihtiyacın olan sürüm için hemen uygun fiyatlı paketlerden satın alma işlemi yapabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir