Geciktirici Sprey Kullanımı

Paylaş
 

Geciktirici sprey kullanımı erken boşalma sorununun yaygınlaşmasıyla bir hayli yüksek seviye de arttı. Özellikle ülkemizde erkeklerin çok büyük bir çoğunluğun da var olan bu problem cinsel yaşamı olumsuz etkilemektedir. Cinsel hayatında yaşanmış olan en köklü ikinci problem olarak sertleşmeyle beraber hayatımızda mevcut bir sorundur. Erken boşalma cinsel birlikteliğin en üst noktasında beklenmedik bir gelişme olarak meydana gelir. 

İlişki yarım kaldığı benzer biçimde akabinde yaşanan sertleşme problemleri neticesinde partner orgazm olamaz. Dolayısıyla cinsel yaşamını baltalayan en büyük olumsuz etkenlerden birisidir. Bu durum çiftleri ilişkiden soğutmaya varıncaya kadar istenmeyen durumlar ortaya çıkarabilmektedir. Geciktirici sprey kullanımı bu durumları engellemek için oldukça etkili bir yöntemdir. Cinsel ilişki süresini uzatmak konusun da oldukça etkili bir cinsel takviye ürünüdür.

 

Geciktirici Sprey Ne Şekilde Kullanılır?

 

Geciktirici sprey erkeklerin erken boşalma problemi için üretilmiştir. Penis üzerine püskürtülmek suretiyle kullanılır. Ortalama olarak her bir şişenin 100-120 püskürtme hacmi vardır. Her cinsel ilişki öncesinde 5-6 püskürtme ideal olarak belirlenir. Fazlası her ilaçta olduğu gibi çeşitli yan etkilere sebep olabilmektedir. İlişkiye girmeden 10-15 dakika önce uygulanması en maksimum performansın alınmasını sağlar. Penis gövdesine ve başına doğru püskürtülen sprey testislere de uygulanabilir. Hanım vajinasına mutlaka birebir değmemelidir. 

Geciktirici sprey fiyat olarak online eczane satış sitelerin de makul düzeyler de satışı yapılan herkesin rahatlıkla ulaşabileceği ekonomik ürünlerdir. Sağlık trendi online eczane satış sitemizden en uygun koşullar da geciktirici sprey ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz. Tamamı ilgili bakanlıklar tarafından onaylı orijinal ürünlere en hızlı şekilde sahip olabilirsiniz.

 

Geciktirici Sprey Yan tesirleri Var Mıdır?

 

Geciktirici spreyler genel anlamda hissiyatı azaltan yapılarıyla bilinir. Yani siz cinsel hayatınızdan gene aynı hazzı duyarsınız. Ancak hormonlarınız zayıflar ve cinsel birliktelik esnasında uyarmalarak boşalmanızı elde eden sisteminiz yavaşlar. Dolayısıyla erken boşalmak yerine orgazm süreniz uzar. Ortalama olarak 30-40 dakikayı kabul eden orgazm süreleri geciktirici spreyler ile yakalanabilir. Buda daha sağlıklı ve uzun ömürlü cinsel ilişkilerin temelini oluşturur.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir