Gümüş Alyans – Değeri Büyük Aksesuarlar

Paylaş
 

Kadın ve erkek fark etmeksizin çoğumuz için gümüşün yeri ayrıdır. Yüzük, küpe, bileklik her bir aksesuar taşlı, taşsız, işlemeli, oldukça farklı yazı ve şekillerde özenle hazırlanmaktadırlar. Fiyat olarak ta oldukça makul olan bu şık aksesuarlar her yaşa uygun çeşitliliğe sahip olduğu için özenle kullanılmaktadır.

Genellikle erkeklerde sık rastladığımız gümüş yüzük alyans çeşitleri arasında altın kullanmayan erkekler için alyans modelindeki yüzükler ilk sıralarda yer almaktadır. Birbirinden şık tasarımlara sahip olan yüzükler özellikle de gençler arasında büyük ilgi görmektedir.

Eşine ya da sevdiğine bu özel aksesuarlardan almayı düşünen bayanlar sınırsız erkek yüzük modelleri arasından seçim yapmakta ne kadar zorlansalar da en özelini ve en güzelini seçerek sevdiklerine hediye ederler.

MANEVİ DEĞERİ BÜYÜK YÜZÜKLER

Manevi değeri maddi değerinden daha üstün olan gümüş alyans şimdilerde yalnızca takılarda değil birçok ev eşyalarında da kullanılmaktadır. Rengi ve desenleriyle oldukça ağır bir görünüme sahip olan her bir ürün sevdiklerimize hediye almak istediğimizde tercihlerimiz arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Gençler arasında oldukça önemli olan gümüş yüzük sevgilerinin temsilcisi olarak parmaklarında yer almaktadır. Ayrıca altının erkeğe haram olduğunu düşünmekte olan birçok kişi ise bu yüzükleri evlendikleri günden itibaren parmaklarında taşımaktalar.

Şimdilerde gümüş alyans modelleri arasında ilk sıralarda yer alan tuğralı, akik taşlı, safir taşlı ve Osmanlı sancağı figürlü oldukça özel tasarımlarda birbirinden şık yüzükler bulunmaktadır. Web sitemizde www.gumuscum.com Fiyatları da gayet makul olan her bir yüzük vitrinlerde sahiplerini beklemektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir