Güvenli Paykasa Bozdurma

Paylaş
 

Önemli bir internet alışveriş aracı olan Paykasa satın alınması ve kullanımı sırasındaki pratiklik özelliklerini bozdurma işlemlerinde de kullanıcılarına sonuna kadar sunmaya devam etmektedir. Paykasa bozdurma işlemi, içerisinde Euro olan bir sanal kart için oldukça önemli bir işlem olmasının yanında Paykasa’yı en yüksek kurdan bozdurmak da oldukça önemlidir.

Paykasa Bozdurma Hakkında

Paykasa’nın satın alınacağı satış noktası seçimi kadar, Paykasa’nın en uygun fiyattan bozdurulması da oldukça önemlidir. Paykasa alım esnasında paket seçimi 10 Euro’dan başlayıp 1000 Euro’ya kadar çıkabilirken, sanal kart Paykasa için içinde bulunan tutarların herhangi bir harcama süresi de bulunmamaktadır. Ancak Paykasa bozdurmak istendiğinde bundan zarar etmemek hatta belli bir oranda kâr etme isteği de Paykasa kullanıcılarının önemli bir hakkıdır. Bu yönde;

  • Öncelikle Paykasa bozdurmak istenen satış noktasıyla irtibat kurulup müşteri temsilcisinden güncel Paykasa kur bilgilerini öğrenmek işlemin ilk adımıdır.
  • Bu yönde sektörde isim yapmış ve önemli adetlerde işlem hacmi bulunan Paykasa firmalarının seçilmesi önerilmektedir.
  • Paykasa bozdurma için öncelikle Paykasa kodu ve gerekirse de 16 haneli PİN numarası eksiksiz olarak ibraz edilmelidir.
  • Eğer Paykasa kur bilgisinde kullanıcı bakımından sıkıntılı bir durum yoksa kullanıcının banka hesap ve IBAN numaraları müşteri temsilcisine bildirilmelidir.
  • Müşteri temsilcisi Paykasa bozdurma işlemini tamamladığında dakikalar içerisinde ilgili tutar kullanıcının hesabına geçmektedir. Bu süre 2 dakika ile 15 dakika arasında değişebilir.
  • Kullanıcının hesabına ilgili tutar geçtiği anda Paykasa bozdurma işlemi de tamamlanmış olur.
  • Çok nadir olarak 15 dakika içerisinde hesaba geçmeyen tutarlarla ilgili ikinci bir talep geçildiğinde işlemin sorunsuz olarak tamamlandığı görülecektir.
  • Birçok Paykasa bozum firmasının sosyal medya hesaplarında da bu taleplerle ilgilenecek müşteri temsilcileri varlıkları göze çarpmaktadır.

Paykasa kullanımlarıyla alakalı paket seçimine bu noktada dikkat edilmesi, planlanan alışveriş tutarına yakın bir paket alınması tavsiye edilmektedir. Bozdurma işlemleri her ne kadar sorunsuz olarak devam etse de Paykasa’nın satın alındığı kurla, bozdurulmak istenen kur arasında kullanıcı aleyhine doğabilecek dalgalanmalar bu sayede engellenmiş olacaktır. Ayrıca bu konuda uzaman tavsiyeleri de  dikkate alınmaktadır.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir