Güvenlik odaklı akıllı tahtalar, hibrit ve uzaktan eğitim için kişiye özel öğretimin kilidini açar

Paylaş
 

 

Öğrenmeyi hızlandıran, mikroplara ve virüslere karşı koruyan ve öğretmenlere en ince ayrıntısına kadar gerçekten etkileşimli dersler düzenleme gücü veren teknoloji – BenQ’nun hem hibrit hem de uzak sınıflar için tasarlanmış güvenlik odaklı ekranlarına hoş geldiniz.

 

Bu yeni öğrenme çağında öğretmenler, ister evde ister kampüste olsunlar, öğrencilere ilham verici ve işbirliğine dayalı bir sınıf deneyimi sunan bulut tabanlı bir beyaz tahta talep ettiler.

Eğitmenlerin bu talepleri göz ardı edilmedi, BenQ öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarına doğrudan yanıt veren bir dizi beyaz tahta teknolojisi ve akıllı tahtayı geliştirmek için kullandı.

Fark yaratan etkileşimli tahtalar

BenQ’nun RM03 serisi akıllı tahtaları, öğretmenlerin çocukları bir derse gerçekten kaptırmasına olanak tanıyan etkileyici yazılım işlevlerinin ötesinde, önde gelen ClassroomCare® teknolojileriyle donatılmıştır. Peki bu ne anlama geliyor?

Yeni başlayanlar için, BenQ’nun tüm akıllı tahtaları, kapsamlı temizlikten veya uzun süreli kullanımdan sonra bile etkili kalan bir kaplama olan nano iyonik gümüş formülü sayesinde temas sonrasında yaygın mikropların yüzde 99,9’unu öldüren mikroplara dayanıklı ekranlara sahiptir.

Bu düz paneller sınıfta bulaşıcı hastalıkların bulaşmasını azaltmak için çalışıyor, küresel salgın devam ederken öğrencilerin öğrenmesini ve öğretmenlerin öğretmesini sağlıyor.

Ayrıca öğretmen ve öğrencilerin göz konforu düşünülerek tasarlanan BenQ ekranları, göz yorgunluğunu azaltmak ve rahat bir izleme deneyimi için düşük mavi ışık ve titreşimsiz teknoloji ile birlikte gelir. Yansıma önleyici ekranlar, görüntülenen içeriğin hibrit ve uzak aramalarda bile net bir şekilde görülebilmesini sağlar.

 

Öğrenmek için sınırsız bir tuval

Bulut tabanlı beyaz tahtaların işbirlikçi öğretim ve öğrenime sunabileceği olağan engelleri ortadan kaldıran BenQ’nun yeniden tasarlanan EZWrite 6’sı, eğitimciler için özel olarak hazırlandı ve yepyeni bir sınıf deneyimi alanı açıyor.

Tartışmalar ve paylaşılan ders materyalleri için geniş, sonsuz bir tuval görevi gören bu yeni nesil bulut beyaz tahta yazılımı, öğretmenlere çok sayıda yeni güç sunuyor.

Tamamen düzenlenebilir tuval dosyaları, öğrenme şablonlarının, süreci sorunsuz hale getiren sürükle ve bırak manipülatif etkinlikleri ve önceden ayarlanmış ders planları ile sınıfın önünde yaratıcı bir şekilde hazırlanabileceği anlamına gelir.

Doğal olarak, öğretmenler herhangi bir etkileşimli ekrana veya kişisel cihaza ders materyallerini yükleyebilir, düzenleyebilir ve kaydedebilir. Ne mutlu ki, EZWrite 6’yı kullandığınızda dersler etkileşimli bir ekranda, dizüstü bilgisayarda, tablette veya telefonda aynı görünür, böylece hantal yazılım sorunlarını çözerek zaman kaybetmeden devam eden öğrenmeye odaklanabilirsiniz.

Kullanışlı bireysel izin işlevi sayesinde, öğretmenler ayrıca kimin ne zaman katkıda bulunacağını kontrol etme olanağına da sahiptir.

EZWrite 6, sınıfta yalnızca tutarlı ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunmakla kalmaz, aynı zamanda öğretmenlere derslerine kolayca yaşam ve görsel enerji katmak için araçlar sağlar.

Belirli ruh halleri yaratmak ve belirli noktalara dikkat çekmek için çok çeşitli kalem ve fosforlu kalemlerin yanı sıra özelleştirilebilir renk paletlerinden yararlanın.

Öğretmenler ayrıca verileri sergilemek veya göstermek için görüntüleri, dosyaları, çizelgeleri ve diyagramları içe aktarabilir. Silgi aracı çalışmanızın hızlı bir şekilde düzenlenmesini kolaylaştırırken, nesneler üst üste gelecek şekilde değiştirilebilir. Bunların hiçbiri geleneksel bir beyaz tahta ile mümkün değildir.

Kelimenin tam anlamıyla sınırları yıkma niyetiyle, BenQ’nun EZWrite 6’sını ekip tartışması için büyük bir tuval olarak düşünün. Bu öncü beyaz tahta, ekiplerin fikirlerini paylaşması, özetlemesi ve karşılaştırması için daha fazla alan sunar.

Alan daralırsa, uzaklaştırın veya başka bir sayfa oluşturun. İşbirlikçi konuşmanın sınırı yoktur!

Kablosuz ekran paylaşımı daha iyi hale geliyor

Kablosuz ekran paylaşım teknolojisindeki en yeni InstaShare 2 ile tanıştınız mı? İster personel odasında ister sınıfta olsun, kazanan sunumlar için sizi yeni en iyi arkadaşınızla tanıştırmamıza izin verin.

En fazla dört kişinin ekranlarını aynı anda paylaşmasına ve sunum yapmasına olanak tanıyan yenilikçi kablosuz projeksiyonla InstaShare 2, öğrencilerin ve öğretmenlerin bireysel Windows ve Mac cihazlarıyla eşleşerek daha yüksek bir ekran paylaşım deneyimi sağlar.

InstaShare 2, öğrencilerin cihaz ekranlarını aynı anda etkileşimli ekrana yansıtmalarına olanak tanıyarak, fikirlerini sınıfta kablolarla uğraşmadan kablosuz olarak sunmalarına olanak tanır.

İstediğiniz zaman dersinize açıklama ekleme seçeneğiyle InstaShare 2, karmaşık kavramlara dalmak ve önemli bilgileri büyütmek isteyen öğretmenler için yararlı bir araçtır.

Çok fazla odak noktası olacağından endişe mi duyuyorsunuz? Bu teknoloji, herhangi bir zamanda kaç tane ve hangi ekranın paylaşılacağını kontrol etmenizi sağlar. Odanın yalnızca bir sunucuya odaklanmasına ihtiyacınız olduğunda, gelen sunum isteklerini geçici olarak devre dışı bırakmak için ‘Rahatsız Etmeyin modunu’ etkinleştirmeniz yeterlidir.

Yeni nesil sınıf öğretimine hoş geldiniz!

RM03 serisi akıllı tahtalar veya herhangi bir BenQ Eğitim Çözümü hakkında daha fazla bilgi için BenQ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

https://www.benq.com/tr-tr/business/ifp/education.html

  • Site Yorum

Bir yorum bırak