Kartlı Kilit Sistemleri

Paylaş
 

Kartlı Kilit Sistemleri

Kartlı Kilit Sistemleri Montaj ve Satış

 

Som Elektronik kartlı kilit sistemleri alanında uzmanlaşmış tecrübeli firmadır. 2000 senesinden bu yana Türkiye’nin her bölgesine ve yurtdışına kartlı kilit , hotel energy saver ve hotel dnd sistemleri başta olmak üzere otel elektronik sistemleri temini konusunda hizmet vermektedir. Antalya lokasyonlu olan firmamız geniş hizmet ve teknik servis ağı sayesinde Türkiye ve yurtdışı birçok işletmeye hizmet vermektedir. Som Elektronik her zaman yaptığı işin kaliteli olmasına ve müşteri memnuniyetine özel önem göstermektedir.

Kartlı Kilit Nedir ?

Kartlı Kilit, yetkilendirilmiş olan kartın belirli odalara giriş yetkisi verilmesini sağlayan sistemdir. Kartlı kilit sisteminin kurulu olduğu herhangi bir odanın ya da bölümün yetkisi chipli karta yüklenir ve bu kart sadece yetkisinin bulunduğu oda ya da kullanım alanlarının kapısını açabilir.

Kartlı Kilit Nerelerde Kullanılır ?

Kartlı kilit sistemleri çoğunlukla otellerde kullanılmaktadır. Butik ya da global farketmeksizin otel ve hotel kuruluşları bu sistem ile hem zaman tasarrufu hemde işletmelerine prestij katmaktadır. Kartlı kilit sistemleri müşterilerinde odalara ve alanlara giriş çıkışını kolaylaştırmaktadır. Bu sistemler aynı zamanda işyerlerin de ve fabrikalarda da aktif olarak kullanılmaktadır. Birden fazla bölümün entegre olduğu üretim tesislerinde alanlar arası geçiş ve geçiş yetkilendirilmesi olarak kullanılan kartlı kilit sistemi hem alanların güvenliğini hemde gizliliğini koruma altına almış olmaktadır.

Nasıl Uygulanır ?

Çok basit şekilde elinizde var olan kapılara entegre sistemini kullanarak çok hızlı bir süre içerisinde işletmenizi chipli kilitler ile güçlendirebiliriz. Bu işlem için yenibir kapı kilidi almanıza gerek yoktur.

Stabil Çalışma

Kurmuş olduğumuz sistemler en son teknoloji ile harmanlanmıştır. Bu sebeple kilitlerde herhangi kararsız çalışma durumu olmamaktadır. Çok fazla olmamakla birlikte bazen ürün bazlı hatalar olmaktadır. Bu hatalar deneyimli teknik ekibimiz tarafından en kısa süre içerisinde giderilmekte ve stabilite tekrardan sağlanmaktadır.

Yedek Parça ve Montaj

Kurulumunu yaptığımız bütün ürünlerin yedek parçaları firmamızın stoklarında her zaman bulunmaktadır. Arzu ettiğiniz yenileme ya da revizyon işlemleri uzman ekibimiz tarafından hızlıca yapılmaktadır. Kilit sistemi panelleri isteiğiniz doğrultusunda farklı modele de çevrile bilmektedir.

Otel Tipi Kartlı Kilit Sistemleri

Otel tipi sistemlerde kullanıcı kartlı kapı kilit kartını otel kapısının üzerinde bulunan devreye doğru yakınlaştırır. Kartın tamamen temas etmesi beklenmeksizin belirli mesafede kilit ve kart arasında ileitşim sağlanır ve kapı otomatik olarak kilidi açar. Bu senaryo kartın o kapı için yetkilendirilmesi yapıldıysa mümkündür. Eğer kart o kapının açılması için yetkilendirilmedi ise otel kapı kilidi ile kart arasında yine iletişim sağlanır fakat kapı açma. Otellerde kullanılan kartlı kapı kilit sistemlerinde her kart 2048 bit şifreleme sistemi kullanılarak benzersiz bir anahtar kod oluşturur. Bu sayede tek kartın birden fazla kapının kilidinin açılmasının önüne geçilir.

Kartlı Geçiş Sistemleri

Kartlı Geçiş sistemleri genellikle firmalar ve üretim tesislerinde geçiş kontrol için kullanılan yapılardır. Bu yapılar iç mekan ürünleri ve dış mekan ürünleri olarak ikiye ayrılmaktadır. Dış mekan kartlı geçiş sistemleri su geçirmez yapıda olup basit el aletleri ilede tahrip edilemeyen malzemeden üretilmiştir. Bu sistemler şifreli kapi (elektronik kilit) sistemlerine alternatif olarak kullanılmata ve kontrol ünitesi ile yönetilmektedir. Kartlı geçiş sistemi firmamız tarafından özenle ve uzun ömürlü kullanım gözetilerek yapılmaktadır. Bir çok ofis ve işletme kartlı geçiş sistemleri ile personel yönetimini daha kolay hale getirmektedir. Ofis uygulamaları dijital yazılımlar ilede destekenele bilmektedir.

Som Elektronik üzerinden alacağınız kapı kilidi için çeşitli satış yöntemlerimiz mevcuttur. İletişim alanından firmamız ile iletişime geçere size özel satış seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Şu an için online satış sistemimiz mevcut değildir. Kartlı kilitleri genelde metal alana montaj yaptırmanız ürünün uzun ömürlü olması açısından önemlidir. Yüksek akım rölesi ile dijital sistemleri koruma altına almak ürününüzün ömrünün uzamasına yardımcı olacaktır. Dijital yazılımlar belirli periyotlar ile güncellenmektedir.

Energy saver panel montajı firmamız tarafından yapılmaktadır. Panel fiyatları model ve kalitesine göre farklılık gösterebilir. Kartlı kilit okuyucularının montaj yerleri genelde çok yüksek yerler değildir. Ortalama yerden 70-80 cm yüksek bir alana monte edilebilinir. Kilitler ve okuyucu revizyon işlemi ile çok daha uygun maliyetlere yenilene bilirler veya yenileri ile değiştirile bilinirler. Kilitler 1. kalite ürünlerde ve garantilidir. Dijital kartlı kilitleri panel üzerinden yönetebilir ve yetkilendire bilirsiniz. Müşteri talebi doğrultusunda istenilen bölümlere istenilen adet dijital kilit sistemi montajı sağlayabiliriz. Kilit sistemleri minimum 1 adet ile çalışır.

Parmak okuyuculu akıllı kilit sistemi ile ilgili destek ve montaj tamamen kendi ekibimiz tarafından sağlanmaktadır. Tüm ürünlerimiz garantili ve güvenlidir. Parmak okuyucularımız dijital panel ve yazılımlar ile yönetilebilmektedir. Yapılan gizlilik anlaşması ile özel montaj yaptığımız uygulamaların bütün güvenliği tarafımızca sağlanmaktadır.

Som Elektronik 2000 yılından bu yana gelen tecrübesi ve ürün gücü , geniş servis ağı ve montaj ekibi ile işletmeleriniz için en uygun hizmeti vermeye hazırdır. Kaliteli ürünlerin yanı sıra yürüttüğü bütün projeler ile yerinde inceleme yapan firmamız sizler için en iyi ve en kaliteli ürünü çok uygun maliyetler ile hazırlayacaktır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir