Nice Türkiye Ürün Servis Desteği

Paylaş
 

Kullanılan akıllı teknoloji sistemi ile ürünlerine uzaktan kontrol etme özelliği yükleyen Nice Türkiye 2 yıl garanti ile ürünlerini sunmaktadır. Sürgülü kapı motorları, otomatik kollu bariyer, fotoselli cam kapılar, garaj kapısı motorları ürün çeşitleri arasındadır. Ayrıca kanatlı kapı motorları, santral motorlar, seksiyonel kapı motorları ile çeşitli aksesuarlar İtalyan kalitesi ürünlerle tasarlanarak hizmete sunulmaktadır.

 

Nice Ürün Kurulum ve Montajlama

 

Nice ürünleri kurulumu servis elemanları tarafından yapılmasının akabinde çeşitli testlere tabi tutularak deneme işlemi yapılır. Nice yetkili servis tarafından montajlama işlemi tamamlanarak kullanıma hazır şekilde müşteriye teslimi yapılmaktadır. Ürün teslimi sonrasında da yetkili servis desteği devam etmektedir. Nice ürünlerinin ömrünün uzun olması için kullanıma dikkat edilmesi ve bakımlarının doğru ve zamanında yapılması önemlidir. Nice yetkili servisi ürün bakımları konusunda, yaşanılan arızalarda yardım için hazırdır. Hassas yapıya sahip ürünler olması sebebiyle profesyonel kişiler tarafından müdahale edilmesi doğru yöntemdir.

 

Nice Türkiye Yetkili Bayi

 

Nice ürünleri için Türkiye garantisi ile hizmet sunan firma en uygun teknik desteği sağlamaktadır. Firma politikası olarak müşteri memnuniyetini odak noktası olarak benimsemektedir. Her geçen gün kendisini yenilemeyi vizyon haline getirmiştir. Nice ürün yelpazesi açısından hizmet verdiği ürünlerde yedek parça desteği sağlamaktadır. Nice motor fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için firma yetkilileri ile irtibata geçebilirsiniz. Firma konusunda uzman personel ile hizmet desteği sunan yetkili servisi ile herhangi bir aksaklıkta yanınızda olmayı garantilemektedir.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak