Ofis Koltuğu Nasıl Olmalı?

Paylaş
 

Ofis koltuğu satın almak istediğinizde genellikle nasıl bir seçim yapacağınızı bilemezsiniz. Hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı bir ürün satın almak sizin için hayli değerli bir durum değil mi? O halde yapmanız gereken sadece AKR Ofis ayrıcalıklarıyla her anlamda başarılı bir ofis koltuğu seçmek. Seçeceğiniz koltuk sadece sağlığınızı değil bütçenizi de olumlu anlamda etkileyecek. İşte AKR Ofis ile size özel bir çözüm için dikkat etmeniz gerekenler!

Yükseklik Ayarı

Ofis koltuklarının en önemli özelliklerinden bir tanesi de yükseklik ayarının çok iyi bir şekilde belirlenebiliyor olmasıdır. Koltuğu kullanacak kimsenin boy özelliklerine göre yükseltme ve alçaltma işlevi vardır. Bu ayarın ne kadar hassas olduğu ofis koltuğunun sağlayacağı ayrıcalıklı çözümler kullanışlılığı da doğrudan etkileyecektir.

Sırt Desteği

Ofis personeli günün çok büyük bir kısmını oturarak geçirmektedir. Bu nedenle de oturma esnasında tercih edilen koltuk omurga yapısını doğrudan etkiler. Yanlış tercihlerin sırt ve bel ağrılarına neden olduğu düşünüldüğünde bel ve sırt desteği olan koltukların daha ideal sonuçlar sunacağından söz etmek gerekir. Koltuk seçiminizi yaparken mutlaka sırt ve bel kısmını değerlendirmelisiniz.

Oturma Yeri Özellikleri

Ofis koltukları en önemli kısımlarından bir tanesi de oturma yeridir. Gün boyunca üzerine oturulan ve rahatsız etmeyen bir koltuk için bu kısımların titizlikle tercih edilmiş olması şarttır. Neden mi? Çünkü oturma yeri yeterince ideal özellikler sergilemeyen bir ofis koltuğunun beklentileri karşılama ihtimali oldukça düşüktür. Bu durumda sünger kalitesi ve kumaş yapısını titizlikle değerlendirmelisiniz. Tercih edeceğiniz kullanışlı çözümler sizin için bambaşka bir kalite getirecektir.

Kol Desteği

Kol desteği kolçak olarak da bilinen kısımdır. Ofis koltuklarının önemli bir kısmında hareketli olan kol desteği daha kullanışlı bir çözüm sağlar. Bu sayede ofis çalışanlarının gün içinde rahatsız olmadan performans sağlaması mümkün olur. Kol desteğinin özelliklerini titiz bir şekilde incelediğinizde öne – arkaya, aşağı – yukarı ve sağa – sola gibi çözümler olduğunu görebileceksiniz.

Birbirinden özel ofis koltuğu seçenekleri ve çok daha fazlası için tercihinizi AKR Ofis ile kullanın!

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir