Apex Legends Mobile Geliyor! – İşte detaylar!

Paylaş
 

Apex Legends Mobile geliyor! – İşte detaylar!

 

EA Games’in yeni çıkarttığı apex legends oyunu, yeni çıkmasına rağmen büyük ilgiyle karşılandı. 50 milyon oyuncuya ulaşan oyunla ilgili bütün gelişmeleri ve güncellemeleri sitemizden öğrenebilirsiniz. Sadece bu oyunu değil; pubg, league of legends ve cs:go gibi oyunlarla birlikte birçok oyun hakkında bilgiye sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

 

Apex oyununun büyük beğeni almasıyla birlikte, oyun taktiktleri, mobil yükleme ve sistem gereksinimleri hakkında sorular akla gelmeye başladı. Bu konuda oyunculara rehber ve yardımcı olmayı hedefliyoruz. Sizlere oyun hakkında bilmeniz gereken bütün bilgileri derliyoruz.

 

Apex Legends Mobile

 

Oyunu mobil cihazlarla oynamak isteyenler apex legends mobile uygulamasının ne zaman geleceğini merak ediyorlar. Bu konuda yaptığımız araştırmalar sonucunda 2019 yılının sonlarına doğru mobil uygulamanın geleceğini tahmin ediyoruz. Mobil uygulama geldiği zaman ilk olarak sitemizden öğrenebilirsiniz.

 

Sistem Gereksinimleri

 

Apex Legends oyununda güzel bir deneyim elde etmek istiyorsanız apex legends sistem gereksinimleri ayarlarını minimum seviyede tutmanız gerekiyor. Sistem gereksinimi için öncelikle minimum 8 gb rame ve ekran kartına ihtiyacınız olacak. İşletim sisteminizin 64 bit windows7, işlemcinizin de Intel i5 3570K or equivalent olması gerekiyor. Ekran kartınızın Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290 olmasına dikkat etmelisiniz. Depolama alanınızın 22 gb olması gerekiyor.

 

Tavsiye ettiğimiz sistem gereksinimleri ile problem yaşamadan oyunun zevkine varabilirsiniz.

Oyunun kurulumu ve ipuçları hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak