Audio Akıllı ev sistemleri ile yepyeni teknolojik daireler Paipurth kalitesi ile sizleri bekliyor.

Paylaş
 

Audio Akıllı ev sistemleri ile yepyeni teknolojik daireler Paipurth kalitesi ile sizleri bekliyor.

 

Paipurth İnşaat dairelerini Audio Akıllı Ev Sistemleri ile donatıyor

Paipurth İnşaat Uluslararası Ticaretin , Turizmin ve  Uluslararası eğitim ve buluşma merkezi olan kozmopolit devasa şehir İstanbul a bu  kadar yakın ancak trafik ,ses ,gürültü ve hava kirliliğinden de bir o kadar uzak doğa ve deniz ile iç içe huzurlu bir yaşam sunuyor.

   Daire sakinlerinin güvenliğini ve konforunu her daim önde tutan Paipurth İnşaat, projelerini Audio Akıllı Ev Sistemleri ile donatıyor. Paipurth İnşaat, kalitesini, sakinleriyle buluşturmak için can atıyor.

Güvenlikli ve konforlu bir hayat sürmeyi öncelik olarak gören pek çok insan, her daim teknolojiyi dairelerinde görmek ister. Cep telefonu veya tablet kullanarak, dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zamanda elektrik, su ve doğalgaz sistemlerini kontrol edebilmenizi sağlayan; uzaktan kontrol ile ışıklarınızı, perdelerinizi, panjurlarınızı, televizyonunuzu ve hatta evinizin ısısını ayarlamanıza olanak sunan Audio Akıllı Ev teknolojisi, Paipurth evlerinde yer almaktadır.

Audio Akıllı Ev teknolojisinin sunduğu görüntülü konuşma sistemi ile kapınızdaki misafirlerinizi ya da yabancı bir kişiyi görebilmektesiniz. Öte yandan sesli komut asistanı ile araç kullanırken bile evinizi rahatlıkla yönetebilirsiniz. Cep telefonunuz ile dünyanın neresinde olursanız olun, evinizi dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

Hırsız alarmı, manyetik kontak, hareket sensörü gibi evin güvenliğini koruyan Audio teknoloisi aynı zamanda su taşkını dedektörü, duman dedektörü, yangın alarmı ve gaz dedektörü teknolojisiyle evinizi felaketlerden korumaktadır.

İşte Paipurth İnşaat, bu teknolojinin verdiği konforu, değer verdiği sakinleri için sunmaktadır. Güven ve huzurun verdiği mutluluğu bilen Paipurth, dairelerinin sakinlerinde her zaman mutluluğu hissetmeyi amaçlıyor.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak