Avrupa Ülkelerine Evden Eve Taşımacılık

Paylaş
 

Uluslararası evden eve nakliyat diğer bilinen adı ile Uluslararası taşımacılık hizmetleri ev eşyalarının farklı ülkeler arasında taşınmasını sağlamakta. Türkiye’den Kara yolu üzerinden nakliyesi dışında, deniz yolu taşıma ve hava yolu ev taşıma çözümleri sunulmakta.

Ev eşyalarının yurt dışında yeni adresinde olması için aklınıza takılan işlem süreçlerinden bahsetmek istiyoruz. Lojistik sektörü içerisindeki tanımı ile Uluslararası zati eşya taşımacılığı tanımı kullanılmakta. Zati eşya kullanılmış ev eşyası anlamına gelmekte.

Uluslararası Nakliyat Firmaları

Türkiye’den Uluslararası ev taşımacılığı şirketleri içerisinde Ulaştırma bakanlığı tarafından sunulan C3 yetki belgesine sahip evden eve firmaları aracılığı gerçekleştirilmesi zorunludur. Ülkemizde yetkiledirilmiş firmalara, hizmetle kalitelerine göre sundukları çözümler değişiklik göstermekte. Tam kapsamlı ev taşımacılığı uygulayan firmalar sizlere A’dan Z’ye uluslararası ev nakliyesi sunmakta. Başlıca hizmetler;

– Uluslararası Evden Eve Nakliyat

– Uluslararası Eşya Depolama

– Uluslararası Kara Yolu Nakliye

– Uluslararası Deniz Yolu Nakliye

– Uluslararası Nakliyat

– Uluslararası Hava Yolu Nakliye

– Uluslararası Araç Taşımacılığı

– Uluslararası Evcil Hayvan Taşımacılığı

– Uluslararası Zati Eşya Nakliyesi

firmaların sundukları avantajlı çözümler ile gerçekleştirilmekte. Bir çok firma gidiş ve dönüş seferleri ile Türkiye’den Dünya geneline evden eve taşımacılığı sağlamakta.

Uluslararası Evden Eve Süreçleri

Doğru seçilmeyen uluslararası taşımacılık firması, ev taşımacılığında sizleri yoran bir süreç yaşatmakta, nakliye firması seçiminde düzenli aralıklar ile taşınmayı düşündüğünüz ülkeye gidiş ve dönüş seferleri gerçekleştiren firmaları seçmeniz önemli bir detay. Bunların dışında fiyat teklifi öncesi evinizde yer alan eşyalar metreküp hesaplanması üzerinden keşif ile uluslararası nakliyat fiyatı vermesini istemelisiniz. Ev eşyalarınızın yerinde görülmesi için Ücretsiz keşif sunan firmalardan, yazılı olarak taşıma teklifi almalısınız. Sunulan teklif ve sözleşme sonrası, ödeme koşulları, artan metreküp başına birim fiyatı, teslim süresi gibi tüm detayların yazılı olarak sizlere iletilmesi gerekmekte. Çalışmacığınız firma sizlere tam kapsamlı nakliye sunması durumunda oldukça rahat ve kolay bir taşınma süreci yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Peki Süreç Nasıl işliyor?

– Ücretsiz Keşif

– Metreküp Hesaplama

– Hassas Ürünlerin belirlenmesi ( Isıl işlem görmüş sandık ihtiyacının belirlenmesi )

– İş Planı ve Uluslararası Fiyat Teklifi

– Teklif içerisinde eşyaların fiyatlarına göre Full Risk Sigorta Poliçesi hazırlanması

– Eşyaların belirtilen tarihte alınması, yerinde paketleme ve gümrük listesi hazırlanması

– Eşyaların Sevkiyat zamanına kadar depolanması

– Gümrük İşlemlerinin yapılması

– Eşyaların ön görülen teslim tarihinde evinize ulaşması

– Eşyaların yeni adresinde kurulması

Genel olarak süreç uluslararası nakliye taşımacılığında gidilecek ülkelere göre, taşıma yöntemlerine ve yollarına göre değişiklik gösterebilir. Genel şartlar eşyaların paketlenmesi ve yerinde kurulum dahil olarak evinizin sorunsuz taşınmasını sağlatabilirsiniz. Yurt dışı acente ağı fazla olan şirketler sizlere güvenli bir taşımayı, kolay ve keyifli hala getirmekte.

Türkiye’den Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere başta olmak üzere; tüm kara Avrupa ülkelerine taşımacılık çözümleri sunan firmalar kendi araçları ve ekibi ile sizlere yerinde kurulum garantisi ile ev taşıması sağladığına dikkat edin. Deniz aşırı ülkelere hava yolu ve deniz üzerinden konteyner ev taşımacılı ile yurt dışı çözüm ortakları aracılığı ile sorunsuz nakliye sağlayacak firmaların seçmelisiniz.

Gurbetçilerimiz ve Ülkemizde yatırım yapan Dünya genelindeki vatandaşlar güvenle evlerini sigortalı, paketleme, ambalajlama ve gümrükleme işlemleri dahil yerinde kurulum ve çöplerin dahil alınmasına kadar geniş bir hizmet ağı içerisinden tercihte bulunabilirler. Sizlerde daha kapsamlı nakliye detayları için tercih ettiğiniz firmalardan makale içerisinde önerilerimizi göz önüne alarak teklif isteyebilirsiniz.

Hepinize yeni yaşam alanlarınızda mutluluklar dileriz…

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak