Başarılı Estetik Operasyonları

Paylaş
 

Başarılı Estetik Operasyonları

İnsan vücudunun değişik yerlerinde bazen doğuştan bazen de sonradan ortaya çıkan nahoş görüntüler olabilir. Meme, burun ve yüz bölgesindeki bu duruma son verilmesi, estetik cerrahinin ilgi alanına girmekte. İşlemler çok steril bir ortamda ve kurallara uygun olarak yapılıyor. Sonuç ise çok başarılı

Burun Estetiği Operasyonları

Kadınların ya da erkeklerin kendi vücutlarında en çok beğenmediği yerlerden birisi burundur. Bu kapsamda, büyük olan burunların düzeltilmesi ve küçük bir hale getirilmesi mümkündür. Burun dolgusu ise olası sorunların ve kötü görünümün gizlenebilmesi için tercih edilen bir sistemdir. Operasyonla kemerli burunlar düzeltilebilir. Bu tip cerrahi müdahaleler aynı zamanda nefes alma işlemini daha fonksiyonel hale getirmektedir. Burun estetiği ameliyatlarında başarı oranı çok yüksektir.

Migren Ağrısından Kurtulmak Mümkün

Birçok kişinin hayatını adeta kabusa çeviren Migren, oldukça acı veren bir rahatsızlıktır. Tam olarak çözümü artık mümkündür. Migren cerrahisi, küçük kesilerden girilerek yapılan bir operasyondan oluşur. Yüzde 90 gibi bir başarı şansı vardır. En çok 3 saat sürecek bir ameliyat sonrasında ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Meme Operasyonları Başarılı Bir Biçimde Yapılıyor

Meme estetiği bilinenin aksine sadece kadınların değil aynı zamanda erkeklerin de talep ettiği bir dizi operasyondan oluşmaktadır. Özellikle ergenlik dönemlerinde beylerin memelerinde görülen büyüme, jinekomasti olarak bilinir. Operasyonla düzeltilmesi mümkündür. Kadınlar için meme onarımı, dikleştirme, büyültme ve küçültme operasyonları yapılmaktadır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak