Beyrut Nostalji – Kartal’da Canlı Müzik Eğlenceli Ortam!

Paylaş
 

İstanbul’da eğlenceli ortam arayanların buluşma noktası haline gelen son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Beyrut Nostalji Kartal’ı yakından tanımak ister misiniz?

İstanbul Kartal’da Kordon Boyu Mahallesi Özçin Sokak’ta bulunan Beyrut Nostalji, canlı müziği ve nefis yemek menüleri ile misafirlerine iyi bir deneyim sunuyor. Mekânı daha kolay bulabilmeniz için de Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin arka sokağında olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

Alkol Çeşitleri ve Nefis Yemek Menüleri

Alkollü mekanlar arasında yer alan Beyrut Nostalji ’de farklı tarz alkol çeşitlerini en ideal fiyat deneyimleri ile bulmak mümkün. Rakıdan biraya hatta şaraba kadar farklı tarzlarda alkollü içecekler uygun fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Bunun yanında alkollü içeceklerle birlikte ustasından nefis yemek menüleri de sizleri bekliyor. Alkollü içecekler içinde ister aperatif yiyeceklerden isterseniz de ana yemek çeşitlerinden alabilirsiniz. Bütün bunlar en uygun fiyat politikası ile sunulması Beyrut Nostalji’ yi rakip mekanlardan bir adım öne taşıdığını belirtmemiz gerekiyor.

Alkol kullanmayanların da canlı müzik eşliğinde bir Türk Kahvesi içmelerini önermeden geçemeyeceğimizi de söylemeliyiz. Kendini dinlemek isteyenlerin muhakkak uğrayıp nefis yiyecek ve içeceklerden deneyimlemelerini öneriyoruz.

Beyrut Nostalji’ de Canlı Müzik ile Keyifler Yerinde!

Beyrut Nostalji ’nin belki de en cazibeli yanı canlı müzik ile diğer mekanlardan ayrılmasıdır. Bu mekânda her hafta canlı müzik günleri düzenleniyor. Canlı müzik günlerini; Osman Efe Ceyhan, Onur Öztürk, Arda Kara, Kenan Damar ve DJ Murat Batı gibi sanatçılar renklendiriyor.

Canlı müziklerin yanında Beyrut Nostalji ‘nin farkını sokak konserlerinde de görebiliyoruz. Zaman zaman düzenlenen sokak konserleri ile mekânın ruhunu yansıtabiliyor. Canlı müzik eşliğinde içkinizi yudumlarken hem eğleniyor hem de samimi sohbet etme şansı bulabilirsiniz.

Modernizmin Nostaljide Sentezlendiği Bir Yer!

Beyrut Nostalji’ nin en güzel taraflarından biri de oldukça güzel bir dekora sahip olması. Hem dekoratif özellikleri ile müşterinin gözüne hitap etmesi hem de geçmişle günümüz modern dekoru birleştirmesi mekanın ruhunun sentezlendiği harika bir yer haline gelmesini sağlıyor.

Beyrut Nostalji Hakkında Yorumlar!

Beyrut Nostalji ‘nin en önemli taraflarından biri de müşteri yorumlarına dikkat etmeleri. Bu noktada müşterilerden gelen yorumlar hakikaten sevindirici durumda.

Özellikle gelen yorumlar içinde canlı müziklerin cuma akşamlarını çok keyifli hale getirdiği yönünde birleşiyor. Bununla birlikte sokaktaki diğer mekanlara göre bir tık daha keyifli bir ortam sunması. Son olarak yapılan birkaç yorumda da işletmenin profesyonel bir şekilde yönetildiği noktasında birleşiyor. Özellikle çalışanların güler yüzlü ve ilgili davranışlar sergilemesi müşterileri sevindiriyor. Bütün bu hizmetlerin piyasaya göre uygun fiyatlarla sunulması gerçekten harika bir deneyim sunuyor.

Gün içerisinde hoş vakit geçirmek isteyenler, 11.00-02.00 arasında hizmet veren işletmede rezervasyon için 0536 774 88 22 numaradan ulaşabilirler.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir