Bgrfilo Aktif Kiralama Yapısı ile Göz Dolduruyor!

Paylaş
 

Uzun dönem kiralama ve kısa dönem kiralama konusunda gerekli olan tüm prosedürler uzmanlar tarafından size sunulacaktır. Bgrfilo her iki sistemde de sorunsuz şekilde işlem gerçekleştirmeniz için detaylı bir alt yapı oluşturmuştur. Sunulan hizmet genel verimliliği ile dikkat çekiyor! Özellikle kurumsal kiralama hizmeti veren firmalar arasında hem araç çeşitliliği hem de kalitesi ile güven veren bir sistem geliştirilmiştir.

Araç Çeşitliliği 

Araç kiralama konusunda kurumsal firmaların kendi isteklerine ve kullanım amaçlarına uygun bir araç bulması için özel çaba sarf ediliyor. Bu alanda araç çeşitliliğinin en yüksek olduğu firmalardan birinde bulunduğunuzu da ayrıca dile getirmek gerekir. Yapılan yatırımların sonucunda araç çeşitliliğinin bu sene %30 oranında artış gösterdiği de vurgulanıyor.

Araçların Teslim Süreci 

Araç seçim ve finansal ödeme adımlarının tamamlanmasının hemen akabinde araçlar anında gönderime tabi tutulacaktır. Araçların iletilmesini istediğiniz açık adresi firmaya sorunsuz şekilde vermelisiniz. Araçların adrese teslim olarak gönderilmesinin yanı sıra, merkez ofis üzerinden bireysel girişim ile teslim alınması da mümkündür.

Araçları Kimler Kullanabilir? 

Kurumsal bir firma tarafından kiralanan filonun kullanım hakları tüm firma personeline aittir. Bu alanda kısıtlama yapılmaması firmanın araçları daha aktif kullanmasını mümkün kılar. Ayrıca kullanımda sorun olmaması için teslim adımının hemen öncesinde, temizlik, bakım ve onarım gibi adımlar da profesyonel biçimde tamamlanır!

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir