Bitcoin Haberleri Aramalarda Zirve Yaptı

Paylaş
 

Bir süredir fiyatı stabil olduğundan Google Trend’de düşüş gösteren Bitcoin son yükselişinden sonra Bitcoin, kripto para ve Bitcoin Haber aramalarında ciddi yükseliş göstermiştir.Çin devletinin kripto para ve blockchain teknolojisini desteklediği açıklamasından sonra Baidu ve Wechat aramalarında da rekor kıran BTC; Google aramalarında rekor tazeleyerek hala yatırımcıların gündeminde olduğunu ortaya koydu.

Semantik kaynaklara göre al sat yapan traderler için Bitcoin ne kadar aramasının bu kadar gündem olmuş olması yeni bir boğa sezonunun yaklaştığının habercisi. Bitcoin tüm zamanların rekoru olan 20.00 dolar seviyesine geldiğinde trend rekoru kırmış ve bütün arama motorlarında dönemin en çok aranana konusu olmuştu.

Kripto Teknik Haber’in uzmanlarına göre Bitcoin tekrar 15.000 doları geçtiğinde ikinci bir yeni yatırımcı dalgası gelecek ve Bitcoin nedir diye merak eden acemi yatırımcıların piyasaya girmesiyle yeni yatırım fırsatları doğacak.
İlk kripto para olan Bitcoin 2018 yılında 3500 dolarlara kadar düştüğünden pek çok yatırımcı piyasayı terk etmişti. Yeni bir kar fırsatı gören yatırımcının dönmesi de piyasalarda ciddi bir fiyat hareketine sebep olup en ufak bir haberin bile fiyatlandığı boğa sezonunu getirebilir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak