@cekilisdostum Çekilişlerine Katılarak Neler Kazanabilirsiniz?

Paylaş
 

İnstagram çekiliş etkinlikleri son dönemlerde oldukça popüler. Pek çok ürüne ve hizmete erişimi tamamen ücretsiz sağlaması insanlar için cazip birer teklif haline geliyor.

Cazip olduğu kadar suistimal edilmesi de bir o kadar kolay olan İnstagram çekilişlerine katılırken hesabın yasal ve güvenilir olduğundan emin olmalısınız.

Güvenilir hesapları arayıp bulmalısınız

Her ne kadar İnstagram çekilişleri cazibesini uzun zaman daha koruyacak gibi dursa da çekilişlere katılırken dikkatli olmakta fayda var. Hesabın yalnızca takipçi sayısını artırmaya çalışmak için gerçeklik payı olmayan çekilişler düzenlemesi, vaat ettikleri  hediyeleri kazananlara vermemesi, kendi tanıdıklarının sahibi olduğu hesapların çekilişin kazananı olmasını sağlamaları, herhangi bir ücret ödememeniz gerekirken sizden para talep etmeleri gibi pek çok sorunla karşılaşmanız olasıdır. Bu gibi nahoş durumlarla karşılaşmamak adına öncelikle hesabın güvenilirliğini teyit etmeniz şarttır. Ancak @cekilisdostum gibi yasal, dürüst ve güvenilir hesapların sayısı ne yazık ki bir elin parmaklarını geçmez.

@cekilisdostum size neler kazandırıyor?

@cekilisdostum siz değerli üyeleri için hergün çekiliş düzenliyor. Hatta bazı günler birden fazla çekiliş yapılıyor. Yani birinde kazanamadıysanız hemen bir başkası için katılımcı olabilirsiniz.

İnstagram çekilişleri yapan nadir güvenilir hesaplardan biri olan @cekilisdostum; – son model telefonlar,

– iş ve okul yaşamınızda desteğini eksik etmeyecek tabletler ve dizüstü bilgisayarlar, cıvıl cıvıl renklerde boya kalemleri,

– yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz defterler,

– ders çalışmayı eğlenceli hale getiren fosforlu kalemler,

– çizdiğiniz her çizgide tatmin olacağınız en kaliteli çizim kalemleri,

– tüm yükünüzü taşıyarak size sonsuz destek veren çantalar,

– en güzel anlarınızı ölümsüzleştireceğiniz fotoğraf makineleri,

– üzerinde özgürlüğe uçacağınız scooterlar,

– zaman kavramına farklı bir boyut katan saatler,

– rüzgarı tüm uzuvlarınızda hissetmenizi sağlayan patenler,

– müziğin büyülü dünyasına girmek için en modern kapı olan kulaklıklar gibi adı aklımıza gelmeyen pek çok hediye ile sizi çepeçevre sarar.

https://www.instagram.com/cekilisdostum/

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir