Çeşme Ariston Servisi

Paylaş
 

Çeşme Ariston servisi sayesinde cihazlarınızda meydana gelen sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. 20 senelik tecrübemiz ile sorunsuz bir hizmet kalitesi sunmaktayız. En hızlı ve güvenilir ekibin belirttiğiniz adrese gelerek bakım onarım sorunlarını ortadan kaldırmasını istiyorsanız en doğru noktada bulunuyorsunuz! Sunulan hizmet seviyesine bakıldığı zaman piyasada neden bu derece fark yaratıldığını da daha net görebilirsiniz.

Uygun Fiyat Aralığı 

Sunulan hizmet kalitesinin oldukça yüksek olmasına rağmen fiyat aralığının makul seviyede olması da memnun etmektedir.

  • Siz de sorun ne olursa olsun net şekilde ifade ederek servisimizden yardım alabilirsiniz. Sunulan hizmetin bu derece profesyonel olmasına rağmen istenen fiyat aralığının makullüğü dikkat çekmektedir.

Raporlama Hizmeti 

Ariston cihazlarınızda meydana gelen sorunların tamir edilmesi ve bakım onarım aşamasının tamamlanma sürecinde raporlama hizmeti de verilmektedir. Siz de bu raporlama hizmeti üzerinden anlık bir biçimde hangi sorunun oluştuğu, hangi araçların kullanıldığı, hangi yedek parçalara yer verildiği gibi detaylara da erişebilirsiniz. Bu şekilde süreç daha şeffaf bir hale gelecektir!

Müşteri Hizmetlerimize Ulaşın

Çeşme Ariston servisi ile iletişim kurmak adına 4445525 numarasını kullanabilirsiniz. Bu sistem üzerinden hem bakım onarım taleplerinizi hem de arıza kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. En hızlı şekilde uygun olan ekibin tarafınıza yönlendirilmesi için uygun alt yapı oluşturulmuştur. siz de tek bir telefon ile 20 senelik tecrübesi ile hizmet veren ekipten yardım alabilirsiniz.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir