Dalyan Kiralık Yazlıklar

Paylaş
 

Dalyan Kiralık Yazlıklar

 

Ana yoldan 12km içerde olması sayesinde kültürel bozukluklara uğramadan günümüze kadar sade ve çekici kalabilen Dalyan ve çevresi gözde tatil yerlerinden biridir. Bu yüzden “Gizli Cennet” olarak şu zamana kadar tabii durumuyla kalmaya muvaffak oldu.

 

Dalyan, Muğla’nın Ortaca kazasına bağlı tek beldedir. Beldenin nüfusu 5 bin civarında. Oldukça fazla sayıda ecnebi tebaalı da burada yaşıyor. İsminden de da anlaşılacağı gibi geçmişte Dalyan’ın en ehemmiyetli geliri balıkçılıktı. Pamukçuluk ise ikinci tasarıda yer alıyor idi. Günümüzde ise tabi iki turizm ön sıraya geçti. Fazla miktarda konaklama tesisi yapıldı. Fakat tesislerin fazlalığı ufak aile işletmesidir. Şu anda toplam 10 binin üstünde yatak kapasitesine sahip.

 

Dalyan’da Villa Kiralamak

 

Dalyan beldesi tatilcileri için otellerde sıkılan ve daha rahat bir ortam arayanlar için güzel bir alternatif, Dalyan kiralık villalar’dır. Alpvillas olarak amacımız sizin için en uygun Dalyan kiralık yazlık‘larını bulmanıza yardımcı olmaktır.

 

Sitemizde, Dalyan da bulunan Vilları ve fiyatlarını bulabilir. Araba kiralama da yardım isteyebilir ve eve girişte sizi karşılayacak olan Hoş geldin paketinden yararlanabilirsiniz. (Hoş geldin paketi: Villaya geç saatlerde gelecek veya geleceği gün alışverişe gitmek isteyen misafirlerimiz için olduça uygundur. Hoş geldin paketimiz dört kişiliktir. İçindekiler; kola, bisküvi, su, süt, çay, kesme şeker, meyve suyu, peynir, salam, yumurta, tereyağ, reçel, ekmek, cips.) Villa tatili hakkında bilgi alabilir ve Dalyan ile ilgili detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir