Doğal Eczane Ürünleri

Paylaş
 

Doğal Eczane İlaç ailesinin yeni markası olan Dr.Joseph 2022 yılı lansmanını geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleştirdi.

Lansmanını Trendyol ve Hepsiburada üzerinde gerçekleştiren marka büyük bir ilgi gördü. Cilt bakım kategorisi içerisinde satış yapan Doğal Eczane Türkiye’de ciddi bir Pazar yakalamayı başardı.

Bu yıl beş yeni marka tescili gerçekleştiren şirket yerel pazarda büyüme yerine ülkeye döviz kazandıracak projeler ile ihracat hedeflerini yükseltti.

Özellikle ekonomik olarak zor dönemlerden geçtiğimiz zamanlarda uygun fiyat ve kaliteli içeriğiyle öne çıkan marka kozmetik sektörüne yeni bir soluk getirecek gibi gözüküyor.

Kaliteli ve en önemlisi doğal içerikler uygun bir fiyata sunulduğu zaman hem markalar hem de tüketiciler memnun kalıyor. Doğal Eczane ürünleri tamamen doğal içeriklerle üretilmiş olan vegan bir marka olarak ön plana çıkıyor.

Organik ürünler haricinde cilt bakımında vazgeçilmez olan Glikolik Asit Peelingi, Salisilik Asit, Mandelik Asit, laktik Asit ve Hyaluronik Asit ürünlerinin Sağlık Bakanlığı ÜTS kaydı tamamlanan Doğal Eczane’nin resmi siteleri Ticaret Bakanlığı tarafından online doğrulama yapılan Etbis sistem kaydı bulunuyor.

Doğal Eczane kozmetik ürün dışında Tca Kimyasal Peeling ürünleri de sunmakta.

Ürünlerinde ve hammaddelerde hayvanlar üzerinde test yapılmadığı bilinmektedir.

Özellikle Energy Şampuan, Relax saç kremi ve Romantic duş jeli serisi ile büyük beğeni yakalayan şirket kendi markalı ürünleri için her hangi bayilik ya da franchising vermiyor.

Doğal Eczane Kurucu başkanı Yüksel bey; marka hakkında şu yorumu paylaştı: “Doğal Eczane’nin felsefesi, doğal, güvenli ve uzun vadeli faydalar sunan ürünler üretmeye dayanmaktadır. Tehlikeli kimyasallar, herbisitler veya pestisitlerin katılımı olmadan yetiştirilen bitkilerden yapılırlar.

Bu, sert kimyasallar, parabenler, mineral yağlar, parafin veya herhangi bir hayvansal içerik içermediği anlamına gelir. Ürün yelpazemizi inanılmaz derecede etkili, güvenli ve güçlü yapan şey budur.

Küresel pazar, güzelliğe doğal bir yaklaşım benimseme fikrine yakın zamanda ısındı. Yine de Doğal Eczane, güzellik rutinleri için yalnızca en güvenli ve en saf ürünleri seçmeye inanan müşterilerin sadık bir takipçisine sahiptir.”

2022 Yılında pek çok ürünü için Sağlık Bakanlığı ihracat sertifikası alan Doğal Eczane özellikle Avrupa ülkelerinde doğal cilt bakım ürünleri ve peeling çeşitleri ile pazardan pay almayı hedefliyor

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir