Dubai Lojistik Hizmetleri

Paylaş
 

Dubai Nakliye hizmetleri arayışı içindeyseniz kesinlikle doğru adrese geldiğinizden emin olabilirsiniz. Saygınlar Nakliyat olarak CMR sigortası kapsamında tüm taşımacılık faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Böylece eşyalarınız da güvence altına alınmakta olup herhangi bir aksilik çıkması durumunda tüm masrafları sigorta şirketi karşılamaktadır. Siz de alanında profesyonel hizmet almak istiyorsanız firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Öz mal araç filomuz ile birlikte Türkiye’den Dubai Nakliye sırasında gerçekleştirmekte olduğumuz hizmetler kapsamında Suudi Arabistan ve İran güzergahlarını kullanmaktayız. Saygınlar Lojistik firması olarak İSO 9001 ve C2 yetki belgelerimiz ile birlikte kurumsal firma yetkisine sahibiz. Siz de profesyonel bir nakliye firması arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dubai Frigo Nakliyat

Türkiye’den Dubai’ye gerçekleştirmekte olduğumuz frigo nakliye hizmetlerimizde son teknoloji ile dizayn edilmiş Refeer araçlarımızı kullanmaktayız. Soğuk zincir ürünlerinizin taşınması için siz de Dubai frigo nakliyat hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Müşterilerimize güven vermeyi amaçlayan ve önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olan firmamız, frigo taşımacılık alanında son teknolojik tırlarını kullanmaktadır ve uzman şoförlerin tecrübesinden faydalanmaktadır.

Firmamız Saygınlar Nakliyat araçların düzenli bakımını gerçekleştirerek yolculuk anında herhangi bir sıkıntı çıkmasını önlemektedir. Böylece soğuk zincir ürünleri arasında yer alan et, süt ve et süt ürünleri, ilaç, kimyasal, bitki, meyve, sebze ve dondurulmuş gıdalar gibi ürünleri ilk günkü gibi taze bir şekilde adrese teslim etmektedir. Siz de firmamızdan frigo nakliye hizmeti alarak ürünlerinizi kusursuz bir şekilde adrese gönderebilirsiniz.

Dubai Parsiyel Nakliyat

Dubai parsiyel nakliyat hizmetlerimiz dahilinde liman teslimi şeklinde çalışmalar yürütmekteyiz. Dünya çapında hizmet veren firmamız Saygınlar Nakliyat uluslararası taşımacılık hizmetlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştirmektedir. Dubai parsiyel nakliye ihtiyacınızı da son derece titizlik çerçevesinde gerçekleştirmektedir. Özellikle ticari yükler kapsamında parsiyel taşımacılık oldukça büyük bir öneme sahiptir.

Sizler de gerek kişisel eşyalarınızı gerek ticari ürünlerinizi Saygınlar Lojistik firmamız aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu kapsamda mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya ve tekstil benzeri ürünlerinizi gönderebilirsiniz. Özel parsiyel tırlarımız vasıtası ile gerçekleştirmekte olduğumuz parsiyel taşımacılık hizmetlerimizi yürütmekteyiz. Siz de güvenilir uluslararası nakliye hizmeti almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Dubai Nakliyat Fiyatları 

Dubai nakliyat fiyatları son derece geniş yelpazelidir. Karayolu, havayolu ve denizyolu gibi taşımacılık yöntemleri, taşınacak yükün miktar ve araçta kapladığı alan, eşyaların teslim edileceği merkezlerin arasındaki mesafe oranı ücretleri değiştirmektedir. Sizler de Saygınlar Nakliyat firmamızı arayarak fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz.

https://www.sayginlarnakliyat.com/dubai-nakliye  Dubai Nakliye Hizmetlerimiz Hakkında Bilgilere Linkten Ulaşabilirsiniz

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir