Elektronik Sigara ve Nargile

Paylaş
 

Elektronik Sigara ve Nargile

Elektronik sigara kullanımında en çok tercih edilen tekniklerden biri de ciğer çekimidir. Ciğer çekimi özelliğine profesyonel biçimde karşılık verebilen elektronik sigara mod cihazları, sektörde son zamanlarda en çok tercih edilen modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. Elektronik sigara kullanıcılarının günümüzde severek kullandığı elektronik nargile cihazları sahip oldukları düşük dirençli atomizerleri ile çok yoğun bir şekilde buhar çıkmasına neden olmaktadır.

Elektronik sigaraların en cezbedici özelliklerinden biri olarak kabul edilen yoğun buhar performansı, elektronik sigaraları zaman zaman kullanıcılar arasında elektronik nargile olarak adlandırılmasına neden olmaktadır. Her ne kadar farklı içim tekniklerine hitap etseler de elektronik sigara ve nargile kavramları esasında aynı tip mod cihazları kapsamaktadır.

Hangi Atomizer ve Likitler Kullanılmalıdır?

Atomizerlerin ve likitlerin üretimleri, e-sigara sektöründe ciğer ya da boğaz çekimi yapmak isteyen kullanıcıların isteklerine ve elektronik sigaralarından beklentilerine göre değişiklik göstermektedir. Netice itibarıyla ciğer çekimi yapmak ve elektronik sigarayı nargile kullanır gibi yoğun buhar performansı ile kullanmak isteyen e-sigara tutkunları, düşük ohm değerlerine sahip atomizerlerin yanı sıra mutlaka premium likit tercih etmelidir. Çünkü premium likitlerin buharlaşma performansı sıradan likitlere göre çok daha fazladır.

Öte yanda elektronik sigara kullanımında sigara içme hissiyatına dikkat eden kullanıcılar ise daha yüksek ohm değerine sahip atomizerler tercih etmelidir. Bu sayede sigara içimine en yakın içiş deneyimi kolaylıkla yakalanabilmektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak