En İyi Yatak Nasıl Olmalıdır? Yatak Nasıl Seçilir?

Paylaş
 

En iyi yatağı seçmek gerçekten uzmanlık gerektiren bir konu. Aynı zamanda iyi bir yatağın gerçekten iyi olup olmadığını anlamak bazı kriterleri bilmekle mümkündür. Uzun yıllar yatak seçimi ve satışı konusunda uzman olan Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası en iyi yatak nasıl olmalıdır ve en iyi yatak nasıl seçilir sorularına aşağıda yanıt veriyor:

En İyi Yatak Nasıl Olmalıdır?

Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası “En iyi yatak nasıl olmalıdır?” sorusuna şu şekilde cevap veriyor:

  • Her şeyden önce iyi bir yatak kişiye özel seçilen yataktır. Kişinin ihtiyaçlarının belirlenerek ihtiyacına yönelik yatak sunmak doğru bir yaklaşımdır. Bu noktada Yataş Bedding’te uygulanan Smart Match uygulaması kişiye özel yatağın belirlenmesini kolaylaştırıyor.
  • En iyi ortopedik yatak nasıl olmalı sorusuna verilecek en iyi cevap da bireyin bel, sırt, omuz ve basen gibi kronikleşmiş ağrı durumunun netleştirilmesiyle mümkündür. Örneğin, sık sık bel ağrısı yaşayan birisi ile genellikle basen ağrısı yaşan bireyin ortopedik yatak tercihi farklı olmalıdır.
  • En iyi yatağı belirleyebilmek için kişinin kilo durumunun da belli olması önemlidir. Çünkü, 100-120 kg ağırlığındaki bir kişinin yatak tercihi ile 50-70 kg ağırlığındaki bireyin benzer yatakları tercih etmeleri son derece yanlış olmaktadır.

En İyi Yatak Nasıl Seçilir?

Kartal Soğanlık Yataş Bedding mağazası “En iyi yatak nasıl seçilir?” sorusuna şu şekilde cevap veriyor:

  • En iyi yatak için vücudun alışkanlıklarını bilmek ona göre adım atmak gerekiyor. Ortopedik yataklar, rahat bir uyku için idealdir. Ortopedik yataklar bel ve boyun bölgesini korur.
  • Visco yataklar, hemen hemen tüm bireyler tercih edebilir. Medikal tedavilerde de önerilen visco yataklarda sıcak iklimlerde yaşayanlar dikkatli olmalıdır. Çünkü visconun ısıtma ve koku özelliği yatağın verimliliğini etkileyebilir. Yeni teknolojilerden olan iklimlendirme özelliğine sahip visco jel ürünler tercih edilmelidir.
  • Lateks yataklar ise yine uyku verimliliği artıran önemli bir yatak çeşidi. Uzun ömürlü olması en önemli özelliğidir. Lateks yataklar vücudun bütün noktalarını destekleyerek, uyku şikayetlerinin önüne geçer.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir