GÜNLÜK KİRALIK DAİRELER GÜVENİLİR Mİ ?

Paylaş
 

Günümüzde sayısı gittikçe artan günlük kiralık daire olarak kiralan dairelerde güvenlik şüphesi insanları tedirgin etmektedir.. Nitekim bu dairelerde kalan insanların tehlikeli olduğu da düşünülmektedir..
Fakat günlük daireler hakkında ki bu söylemler nereden çıkarıyor öncelikle bu düşünülmelidir.

Devlete vergi vermediği için ve herhangibi bir kayıt tutulmadığı için bu söylemler ortaya atılmış olduğunu öne sürmekteyim.. Günlük daireleri 1+0 oda fiyatlarından daha ucuza bulmanız ve gayet ev ferahlığında günlerce belki de haftalarca konaklayabilmeniz mümkün olmaktadır..
Bahsedildiği üzere kayıt altına alınma ya da ortamın pis olma şüphesini güvenilir senelerdir bu işlerle uğraşan firmaları bularak aşabilirsiniz..

Sadece kötü işler için kullanılan daireler olarak nitelendirilmesinin yanlış olduğunu belirterek konuya başladığım bu makalemde siz değerli insanlara bu tarz kuruluşların devlete vergi vermesi ya da kayıt altına alıp almasının sizi ne denli ilgilendirdiğini de düşünmelisiniz.. Butik otellerde ödenen 110+ ₺ fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda günlük olarak bile kiralanan ve temizlik hizmeti sunulan bu daireler düşünüldüğünde herkes kendi ödediğinin peşine düşmektedir..

Türk halkı olarak ön yargılarımızdan sıyrılmamız gereken bir konu olarak günlük kiralık daireler için ortaya atılan iddaalar tamamen gerçek dışı diyemeyeceğim.. Mutlaka ama mutlaka kendi web sitesi olan ve geçmişi olan firmaları tercih etmeniz tabiki de sizler için daha iyi olacaktır..

 

Peki Bu daireleri nereden bulacağız ?
Öncelikli olarak sizlere sahibinden ve benzeri toplu ilan sayfalarından uzak durmanızı önererek başlayabilirim.. Bu tarz web sitelerde herkes reklam verebilir ve dönüp tekrar baktığınızda bulmanız mümkün olmayabilir..
Günlük daireyi tutacağınız lokasyonu yazarak o konumda bulunan web siteleri tek tek ziyaret edip içerik yazılarından ve telefon numaralarından ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse
Ümraniye günlük kiralık daire olarak aratıldığında bir çok firma dikkat çekmektedir..
Fakat bu çoklu reklam sitelerinden ziyade şahıs & şirket sitesi olan bir site göze çarpmaktadır.

Bu arama yöntemi ile şirket sitelerine ulaşabilir rezervason yapabilirsiniz.
Örnek :
kadıköy günlük kiralık daire yazıldığında web site dikkat çekmedir..

 

Ataşehir  günlük kiralık daire yazıldığında web site dikkat çekmedir..

  • Site Yorum

Bir yorum bırak