Hasret Hurdacılık 

Paylaş
 

Hasret hurdacılık olarak firmamız sizlere 20 yıldır üstün hizmetler vermektedir.  Sizlerin  bulunduğu yerlerde evlerinizde, iş yerlerinizde kullanmaktan sıkıldığınız veya kullanım ömrü dolup hurdaya çıkmış olan  bütün eşyalarınızı en yakın hurdacınız olarak almaktayız. Hasret Hurdacılık firmamız sizlerden yüksek fiyattan aldığı bu hurdaları tekrardan geri dönüşüme göndermekteyiz.

Demir hurdası, bakır hurdası, krom hurdası, nikel hurdası, çelik hurdası, kablo hurdası, talaş hurdası tel hurdası, kobalt hurdası, soyma bakır hurdası, kırkambar hurdası, levha hurdası, profil hurdası ve diğer tüm hurda çeşitleri için günün her saatinde firmamız Hasret Hurdacılık ile iletişime geçebilirsiniz.

Hasret Hurdacılık Aracılığıyla Hurda Geri Dönüşümü

Ülkemizin doğal kaynaklarının hızlı bir şekilde kullanılmaması için ve doğal dengenin korunması için  çalışmaktayız. Aynı zaman da hurdalarınız içerisinde bulunan değerli madenleri de tekrardan kullanıma açmaktayız. Geri dönüşüme kazandırmak için her türlü hurdanızı alan Hasret Hurdacılık firmamız ülkemizin hammadde ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılamaktadır. Aynı zamanda firmamız sizlerin vermiş olduğu adreslerden kendi özel hurda araçlarımız ile hurda alımı yapmaktadır.

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile bütün müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sizlerin hizmetinde olmaktan firmamız mutluluk duymaktadır. Firmamız yıllardır tecrübeli olan ekip arkadaşları ile çalıştığı için sizlerin hurdalarını alım yaparken hiçbir zorluk çekmeden ve sizleri hiçbir şekilde yormadan hurda alımlarınızı yapmaktayız. Hasret Hurdacılık firmamız sizlerin vermiş olduğu adreslere sizleri hiç bekletmeden günün her saatinde ve her gün istediğiniz zamanda alım yapmaktadır.

Firmamız yılların vermiş olduğu tecrübe ile hurdacılık sektörüne yeni bir soluk getirmektedir. Sizlerin hurdalarını oldukça yüksek fiyatlardan alarak  firmamız bu sektörde en yüksek fiyattan hurda alan bir firma olarak bunları tekrardan kullanıma sunmaktadır. Firmamız geri dönüşme katkı sağlamak için oldukça yüksek fiyatlardan aldığı bu hurdaları tekrardan ayrıştırma işlemini yaparak  geri dönüşüme göndermektedir.  Sizler de bu üstün hizmetlerden yararlanmak için bizler ile iletişime geçebilir ve bu üstün hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Firmamız size hizmet vermekten mutluluk duymaktadır.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak