Hidco Redüktör yatırımla büyüyor

Paylaş
 

1974 yılından beri redüktör üretimi yapan Hidesan Redüktör’ü bünyesine katan sektörün genç firması Hidco Redüktör; teknoloiye yatırım yaparak büyüyor. 2016 yılında ihracat amaçlı yüksek kaliteli sessiz ve titreşimsiz redüktörler üreten hidco redüktör, ürün gamına son 2 yılda birçok cnc tezgah kattı.
Teknolojiye sürekli yatırım yapan firma yatay işleme merkezleri yatırımı ile monoblok redüktörler için ilk yatırım adımını atmıştı. Bunun sonrasında Dın standartlarında yüksek kaliteli dişliler üretmek için cnc azdırma ve reishauer cnc dişli profil taşlama yatırımı yapan firma bu dişlilerin ısıl işlem sonrası profil taşlama proses kalitesini ölçmek için dişli ölçüm cihazı arayışına girmişti. Bu arayış sonunda en uygun tezgahın klingelnberg Pec33 olduğuna karar verildi ve bu yatırım da hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.
Yeni üretime başlanacak olan MA MF serisi monoblok helisel dişliler Hidco Redüktör’ün ürün gamına eklenmeye başladı. MA serisi redüktörler dişli mukavemetinde yüksek standartlar oluşturan monoblok gövde prensibi ile yapılmıştır. Monoblok redüktörler aynı gövdede birçok farklı motor güçleriyle çalıştırılabildiği için fiyat avantajı sağlamaktadır. Redüktörlerin motor bağlantısı müşteri isteğine bağlı olarak standart akuple, IEC B5 veya B14’e uygun olabilir. Tüm modeller ayaklı olarak tek gövde içinde iki veya üç kademeli olarak sunulmaktadır.
Direkt motor akupleli olarak satışa sunulan bu redüktörler monoblok gövde tasarımı, geniş tahvil oranları ve yüksek tork değerleri ile 2 ve 3 kademli olarak 6 kademeye kadar arttırılabilme seçeneği ile elektromanyetik fren takılabilmesine uygun olarak tasarlanmış ve yüksek ömürlü rulman ve sızdırmazlık için yüksek kaliteli yağ keçeleri seçilmiştir. 54 – 56 HRc değerleri arasında ısıl işlem görmüş ve taşlanmış dişliler kullanılmıştır.
48 yıllık bilgi birikimi ile sektöründeki trendleri takip edip bunları hızlıca uygulamaktan çekinmeyen firma alanında uzman kadrosu ile tedarik zincirinin değerini en üst seviyeye çıkarıyor. Operasyon maliyetleri minimize edilerek şirket verimliliğini arttırıp üretim maliyetlerini minimize eden Hidco Redüktör müşteri odaklılığı ve kalite ile güvenceyi temel ilke olarak alan profesyonel ve konusunda uzman bayileri ile birçok lokasyonda hizmet vermektedir.
Son olarak kendi bünyesinde e ticaret sitesi kuran Hidco Redüktör, redüktör yedek parçalarını bu website üzerinden müşterilerine kredi kartına taksit ile satın alma imkanı sunmaktadır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak