İstanbul’da En İyi Köfte Nerede Yenir?

Paylaş
 

Anadolu yemek kültüründe çok önemli bir yere sahip olan köfte ve piyaz, hafızalara kazınmış nefis bir lezzet birlikteliğidir. Anadolu’un birçok yöresinde olduğu gibi İstanbul’da da yerleşik bir yemek tercihi haline gelmiş köfte piyaz ikilisini deneyimleyebileceğiniz pek çok restoran bulunmaktadır. Fakat özellikle Sultanahmet Köftesi ve piyaz birlikteliği efsaneleşmiş lezzetlerden biri olmuştur. Sultanahmet meydananı köfte piyaz konusunda uzmanlaşmış mekanları ile dikkati çekmektedir. Dünyanın sayılı metropollerinden olmasının yanında çok özel gastronomi merkezlerinden biri de olan İstanbul’da bu muhteşem ikili lezzeti tatmadan ayrılmak elbette düşünülemez. İstanbulluların ve misafirlerin ortak tercihi olan Sultanahmet Köftesi ve piyaz deneyimine hazır mısınız?

Meşhur Sultanahmet Köftecisi’nde sunulan ve eşsiz lezzeti ile damakları şenlendiren Sultanahmet Köftesi’nin vazgeçilmez ikilisi piyazdır. Yüksek kaliteli fasülyelerin bekleme ve işleme süreçlerinden sonra soğan, maydonoz, tuz ve baharatlarla buluşmasıyla hazırlanan piyaz, haşlanmış yumurta ile servis edilmektedir. Köfte ve piyazın muhteşem birlikteliğini nezih mekanında servis eden ve İstanbul’un benzersiz köftecilerinden olan Meşhur Sultanahmet Köftecisi İstanbul Fatih Sultanahmet Meydanındaki mekanında müşterilerine hizmet vermektedir. Restorantta köfte ve piyazın yanında et, tavuk şiş, çorba, irmik ve Kemalpaşa tatlıları da servis ediliyor.

Özellikle Sultanahmet Köftesi denildiğinde İstanbul’da ilk akla gelen mekandır. Meşhur Sultanahmet Köftecisi bir asra uzanan tarihinden miras aldığı lezzet kalitesine sadık kalarak müşterilerine eşsiz lezzetiyle hizmet vermektedir. Mükemmel piyaz ve Sultanahmet Köftesi deneyimi için bu işin merkezine Sultanahmet’e ve Sultanahmet Köftecisine mutlaka uğramalısınız. Konusunda uzman, profesyonel ve güler yüzlü personelleri, uzmanlığı uzun yıllara dayanan ustaları, aile mekanı huzuru, hijyenik mutfak ve servis koşullarıyla Sultanahmet Köftecisi Sultanahmet Meydanında. Sultanahmet Köftesi ve restorant hakkında daha detaylı bilgilere https://www.sultanahmet-koftecisi.com linkinden ulaşabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak