İstikbal Mobilya

Paylaş
 

En şık ve en moda İstikbal mobilya festivalinde evinize uygun modelleri seçmeye başlayabilirsiniz. Yatak odası, yemek odası ve genç odası seçenekleriyle, klasik modellerden, modern modellere kadar evinizi bir sanat eserine dönüştürecek ferah koltuk takımlarıyla keyfinizi yerine getirecek kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

İstikbal Klasikleri 

İstikbal klasik modellerle, evinize nostaljik bir hava katarken aynı zamanda Elonor ya da Paris modellerinin renkleriyle baharı evinize taşıyabilirsiniz.  Klasik koltuk seçenekleriyle, işlemeli koltuk takımları salonunuzun vazgeçilmezi olacaktır.

  • Koltuk takımları
  • Yatak odası takımları
  • Genç odası takımları
  • Yemek odası takımları

Evinizi baştan sona düşünen İstikbal mobilya takımlarıyla, TV ünitesi ve sehpa takımlarıyla da salonunuzun atmosferini değiştirebilir, yeni ve şık modellerle hayatınıza konforu getirebilirsiniz.

İstikbal Koltuk Takımları 

Evinizin en şık odalarından birini oluşturacak koltuk takımı seçenekleriyle, baharı ve yazı her mevsim salonunuzda hissedebilirsiniz. Desenli koltuk takımlarından, açık renkli modellere kadar ferah bir salon için İstikbal koltuk modelleri evinizin huzuru olabilir. Köşe takımları, TV üniteleri ve aksesuarlarla evinizi sevdirecek modeller İstikbalde.

İstikbal Yatak Odası Takımları 

Rahat bit uyku, huzurlu bir yatak ve geniş bir gardırop için İstikbal yatak odası takımları tam size göre olabilir. Evinizin en güzel köşesini ahşap ve kumaşın şık birleşimiyle oluşturabileceğiniz, yeni yatak odası modelleri, şimdi İstikbal seçenekleri arasında. Konforlu bir uyku için İstikbal yatak odası takımlarını inceleyebilirsiniz.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak