Kerem Aygün Koleji Güvenlik Önlemleri

Paylaş
 

Ankara özel okullar arasında Kerem Aygün Koleji, sunmuş olduğu eğitimle beraber eğitim dışındaki güvenlik önlemleri ile ön plana çıkmaktadır. Güvenlik önlemleri, kameralar ve çeşitli güvenlik görevlileri ile beraber gerçekleşiyor.

Kerem Aygün Koleji’nde Güven

Kerem Aygün Kolejleri öğrencilerin, henüz anasınıfı seviyesinden itibaren Anadolu lisesi ve beraberindeki üniversite yolculuklarına kadar her daim yanlarında olmaktadır. Burada verilen dersler, sportif faaliyetler, sanatsal faaliyetler dışında öğrencilerin kendilerini güvenilir bir ortamda hissetmeleri de önemli bir detaydır.

Eğer ki; 

  • Öğrenci kendisini güvenilir bir ortamda hissetmiyorsa, burada verilen eğitimler de çok etkili olmaz ancak Kerem Aygün Koleji, bu konuda birçok önlem almaktadır. Alınan önlemler düzenli olarak kontrol ediliyor ve öğrencilerin severek, isteyerek bulundukları okula gelmeleri amaçlanmaktadır.
  • Güvenlik konusunda üst düzey teknolojiler kullanılmaktadır. Okulun belirli bölümlerinde bulunan kameralar hem okulun güvenliği, hem de öğrencilerin güvenliği için kontrol edilmektedir.

Düzenlemeler, makinelerdeki gelişimlerle gerçekleştiriliyor.

Kerem Aydın Koleji’nde Güvenlik Önlemleri

Ankara Özel ortaokul sisteminde Kerem Aydın Koleji, kamera ile izleme sağlayarak güvenlik önlemlerini gerçekleştiriyor.

  • Okulun tüm katlarında, kameralar bulunmaktadır. Ve bu kameraların her biri kamera sistem odasına bağlıdır. Kamera sistem odasında görevli kişiler, oluşabilecek en ufak problemde anlık olarak çözüm odaklı yaklaşımlar sağlamaktadır. Kameraların elde ettiği görüntüler, kayıt altına alınır. 7 gün 24 saat boyunca kayıt altına alındığı için istenmeyen problemler yaşıyorlarsa, buradan kontrol ediliyor.
  • Kurum, kurulduğu günden bu yana güvenden kaynaklı bir problem yaşamamıştır. Çocuklarınızı okulumuza emanet edeceğiniz takdirde bu konuda içiniz rahat bir şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Okulda giriş çıkışlar için güvenlik personelleri bulunur ve denetleme işlemlerini gerçekleştiriyor. Okulda öğrenciler dışında gelen kişiler için kontroller yapılmaktadır. Öğrencilerin izin kartı bulunmadan, okuldan çıkamazlar. www.keremaygunkoleji.com

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak